ALY MICHALKA (HELLCATS)

Upoznajte nježnu plavušu koja obožava oružje!

29.11.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Aly Michalka je američka glumica, kantautorica i plesačica, a svjetsku slavu stekla je ulogom Marti Perkins u televizijskoj drami 'Hellcats'. Atraktivnu glumicu zapazili su mnogi pa se pojavljivala u raznim modnim editorijalima, no ne krasi je isključivo lijep izgled, jer Aly sama piše tekstove za svoje pjesme

Evo što biste još trebali znati o njoj:

U svijet glume zgodna je Aly iz serije 'Hellcats' uplovila još kao petogodišnja djevojčica, a osim toga, aktivna je kao pjevačica i plesačica.

Rođena je 25. ožujka 1989. godine kao Alyson Renae Michalka.

Glumila je i u seriji Disney Channela 'Phil of the Future', u filmu 'Cow Belles', u tinejdžerskom filmu 'Easy A', nominiranom za Zlatni globus, te u trileru 'The Roommate'. Bila je i gošća u jednoj epizodi serije 'CSI: NY'.

Pjeva u glazbenom duetu 78violet sa svojom sestrom Amandom Michalkom

Rođena je u Torranceu u Kaliforniji, a odrastala u Seattleu i Washingtonu. Otac Mark ima građevinsku firmu, a majka Carrie je glazbenica i nastupa s kršćanskim bendom JC Band.

Što se tiče glazbene karijere, Aly je sa sestrom Amandom 2005. izdala prvi album 'Into The Rush', a nakon toga 'Acoustic Hearts of Winter'. U srpnju 2007. godine njezin album 'Insomniatic' našao se u prodaji, a pjesma 'Potential Breakup Song' bila je među top 20 američkih singlova.

Svestrana mlada glumica s pet godina počela je svirati klavir, a sa 13 gitaru. S pet godina je počela i glumiti, uglavnom u sklopu crkve.

Za svoj prvi poljubac kaže da je bio savršen i sladak. Imala je 15 godina i zauvijek će ga pamtiti.

Kao tinejdžerica išla je na satove hip hopa, tome se ozbiljno posvetila i nikada nije mislila da će joj to umijeće poslužiti u glumi. No za ulogu navijačice u seriji 'Hellcats' pokazalo se iznimno korisno.

Snimala je editorijale za Maxim i Complex.

Oduševljava prirodnom ljepotom

U jednom intervjuu otkrila je da obožava oružje i puca od svoje devete godine, najčešće iz Magnuma! Osim što voli pištolje, Aly obožava čitati.

Izjavila je i da ima puno više gej prijatelja negoli heteroseksualaca.

U jednom intervjuu za američke medije otkrila je da ima platonsku vezu sa svojim muškim prijateljima. Čak se s nekima i poljubila, no to se dogodilo samo jednom. 'Nije to ništa čudno', smatra Aly.

Vjeruje da je za uspjeh u glumi i glazbi potreban predan rad, koji zahtijeva istraživanje, sate vježbanja, ali i odluku da ćete uspjeti. Konačan proizvod onda može biti samo uspjeh.