Teen SVOJEVOLJNO

Justin Bieber pristao na test očinstva

Mladi pjevač Justin Bieber nedavno prozvan da je otac četveromjesečnog djeteta Mariah Yeater, svojevoljno je pristao na test očinstva koji će pokazati pravu istinu

Naime, odvjetnici djevojke koja tvrdi da je Justin otac otkrili su medijima kako je Justin pristao na test za utvrđivanje očinstva.

Ne boje se protutužbe koju su najavili odvjetnici mladog pjevača, a koji žele od Mariah napraviti primjer svim djevojkama, koje bi i pomislile učiniti tako nešto.

Pjevač ne samo da niječe očinstvo već izričito tvrdi da Yeater nikada nije sreo. Mlada majka tvrdi da ima dokaze i da će sve izaći na vidjelo. O cijelom slučaju mišljenje je dao poznati odvjetnik za obiteljsko pravo Steve Mindel koji tvrdi da sudac mora dobro odvagnuti govori li Mariah istinu.

'Dvije su stvari posrijedi, Bieberovo pravo na privatnost i djetetovo pravo da zna tko mu je otac. Ako sudac procijeni da Mariah nije izmislila cijelu priču, zatražit će da se pjevač podvrgne testu očinstva kao najbržem rješenju', rekao je Mindel. 

'Yeater bi mogla dobivati desetke tisuća dolara mjesečno do djetetove 18. godine, jer prema zakonu dijete mora živjeti jednakim standardom kao i otac', objasnio je odvjetnik Mindel.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više