BLAKE LIVELY:

Sram me toga koliko imam louboutinki

03.11.2011 u 15:37

Bionic
Reading

Mladoj glumici i novoj modnoj ikoni neugodno je zbog toga koliko ima pari cipela s potpisom slavnog Christiana Louboutina

'To su najljepše cipele na svijetu. Ne želim ni reći koliko pari imam. Sram me', nasmijala se lijepa plavuša, za koju su cipele modni dodatak broj 1.

Poznato je da je Blake, koja u seriji 'Tračerica' igra bogatašicu Serenu van der Woodsen, luda za tim slavnim cipelama s crvenim potplatom, pa je jednom prilikom kupila čak 40 pari.

'Imam sestre pa kupujem poklone za obitelj i prijatelje. Naravno, kupila sam ponešto i za sebe', povjerila se tada glumica pri izlasku iz dućana u kojem je tog dana počela velika godišnja rasprodaja.

Inače, slavni dizajner ženskih cipela je na tržište izbacio model koji je nazvao Blake, što ona smatra jednim od svojih najvećih postignuća.

'Blake nije samo lijepa. Ona je talentirana i jako inteligentna', pohvalio je mladu glumicu Christian Louboutin.

O Blake se neko vrijeme pisalo i kao o novoj djevojci Lea DiCaprija, no velikog holivudskog zavodnika ipak nije uspjela zadržati. Sad se govorka da je u tajnoj vezi s glumcem Ryanom Reynoldsom, bivšim suprugom Scarlett Johansson, a nekoliko je godina bila u vezi i s kolegom iz 'Tračerice', Pennom Badgleyjem, koji igra Dana.