STARA NOVA LJUBAV

Je li se Demi pomirila s bivšim?

27.10.2011 u 13:09

Bionic
Reading

Demi Lovato, koja izgleda bolje no ikad, vratila se na scenu novim albumom 'Unbroken', za koji je dobila samo pohvale. Prema nekim govorkanjima, mlada se pjevačica i glumica opet zbližila s bivšim dečkom Wilmerom Valderramom

Kako spekuliraju dobro upućeni celebrity izvori, Demi (19) se nakon koncerta u New Yorku Z100 Jingle Ball Kickoff navodno nije odvajala od Wilmera s kojim su je mediji povezivali nakon što je prekinula s fatalnim Joeom Jonasom. Novinarima nije promaknulo ni to da preporođena Demi, koja se ponovno vratila svojoj prirodnoj smeđoj kosi, ima i piercing na nosu. Čini se da Demi trenutačno prolazi kroz velike promjene u svome životu.

Inače, poznato događanje Z100 Jingle Ball Kickoff svake godine okupi velik broj glazbenika čiji nastupi traju do kraja prosinca, a među izvođačima je i Demi, koja promovira svoj aktualni album za koji kaže da je najosobniji dosad. Na njemu je progovorila o svojim problemima nakon što je doživjela psihički slom prošle godine te otišla u rehabilitacijski centar.