MAZOHIST

Pattinson voli čitati loše stvari o sebi

01.04.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Robert Pattinson, 22-godišnji Britanac koji se proslavio zahvaljujući ulozi Edwarda Cullena u 'Sumraku', velikom filmskom hitu o kul vampirima, otkrio je da ima vrlo neobičnu naviku

Mladi glumac kaže da često surfa po forumima i čita sve što fanovi pišu o njemu, čak i ako se radi o nimalo lijepim riječima na račun njegove glume ili izgleda.

Robert
kaže da se još uvijek teško privikava na pritisak i zanimanje medija i obožavateljica.

'Prije sam puno više čitao o sebi, sad sve manje. Ali još uvijek znam pročitati komentare. Sad se samo fokusiram na loše stvari. Zapravo, volim to čitati jer želim dobro zapamtiti njihova imena. Sve sam ih već zapisao u svoju crnu bilježnicu', našalio se u Robert Pattinson koji se trenutno nalazi na snimanju Mladog mjeseca u Britanskoj Kolumbiji (Kanada).

Zgodni glumac, kojeg su u posljednje vrijeme povezivali s njegovom filmskom partnericom Kristen Stewart, glumicom Camillom Belle, kao s brazilskom manekenkom Annelyse Schoenberger (za koju kaže da je nije nikada ni vidio), nedavne je glasine o svojoj navodnoj lošoj higijeni i pritužbama da smrdi komentirao jednom riječju - smiješno.