ZLATA VRIJEDNI SAVJETI

Začini svoju vezu

04.10.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon prve zaljubljenosti, kad splasnu iskre strasti, svaka veza može postati dosadna i rutinska. Da vam se to ne bi dogodilo, vezu morate njegovati i u nju ulagati

Da ne biste upali u zamku samosažaljenja i pitanja zašto ništa nije kao prije te plakali nad izgubljenom strasti, morate sami poraditi na svojoj vezi. U suprotnom lako možete postati stranci i eto problema. Mi vam otkrivamo zanimljive ideje uz pomoć kojih ćete vratiti iskru u vezu.

Ljubite se
Jedna od najintimnijih stvari koje možete raditi zajedno su poljupci. Oni vas drže zajedno i grade romantičnu vezu između vas. Ne zaboravite na te male znakove ljubavi i pažnje. Poljupci su neprocjenjivi.

Ostavite jedno drugom ljubavne poruke
Na papiriće napišite neku malu poruku za svoju ljubav. I ostavite ih tamo gdje znate da će ih pronaći i ugodno se iznenaditi. I nemojte da to budu poruke tipa Ne zaboravi iznijeti smeće, nego mala ljubavna poruka poput npr. Jedva čekam da se ponovno vidimo

Otputujte negdje zajedno
To ne mora biti bijeg za cijeli vikend. Možda samo jedan dan u drugom  gradu. Na kavi i kolačima. Podsjetite se da uživate zajedno i maknite se od svakodnevnih obaveza.

Dan bez tehnologije!
To znači bez televizije, mobitela, uključenog svjetla. Upalite svijeće i uživajte u romantici i konverzaciji.

Skuhajte nešto zajedno

Mnogi kažu da ljubav prolazi kroz želudac. Zašto to ne biste iskušali? Kupite namirnice i zajedno se pozabavite pripremanjem slasnog ručka u kojem ćete uživati.

Pričajte o hobijima
Zanemarili ste partnera i uzimate zdravo za gotovo njegove želje? Komunikacija je velik dio dobre veze. Pričajte o hobijima, filmovima, knjigama, svemu o čemu volite razgovarati.

Recite hvala
Zahvalnost nerijetko pokazujemo strancima, dok najbliže zanemarujemo. Ne zaboravite reći hvala kad vam draga/i pomogne oko zadaće ili slično.

Zabavljajte se
Igrajte neku igru ili radite nešto što ste radili na početku veze, a oboje vas je zabavljalo.

Dijelite komplimente
Pohvalite dragog/u zbog nove frizure, majice ili izbora obuće. Komplimente svatko voli čuti.

Smijte se

Humor je dobar za zdravlje. Posudite komediju, pričajte viceve, gledajte svoje stare fotografije, sve za što znate da će vas nasmijati.