ANTONIJA DORA PLEŠKO

San mi je biti zvijezda poput Justina Biebera

23.09.2011 u 10:37

Bionic
Reading

Antonija Dora Pleško od finala 'Supertalenta' stigla je do Hollywooda, gdje snima svoj prvi album i sanja o slavi

'San mi je postati velika pop zvijezda kakve su Justin Bieber i Selena Gomez. Najveći uzor ipak mi je Lady Gaga, jednostavno je obožavam! Divim joj se jer sama piše tekstove i glazbu, a najdraža mi je 'You and I'. Osim toga, i ona je počela raditi jazz glazbu', izrekla je svoje snove, nadanja i idole Antonija Dora Pleško za Večernjakov prilog .

Antonija je prije tri tjedna otišla u Ameriku kako bi u Los Angelesu nastupila za naše iseljenike, no priča se zakotrljala i ponešto izmijenjenom smjeru. 'U Ameriku sam otišla na poziv Matta Lincira iz Hrvatskog kulturnog centra u Los Angelesu kako bih našim iseljenicima dočarala dašak Dalmacije', rekla je Antonija i nastavila kako ju je na privatnoj zabavi nakon koncerta čuo producent Christian De Walden.

'Kad me čuo kako pjevam, De Walden je odlučio snimiti album sa mnom! Za mog boravka snimili smo tri predivne pop pjesme s kojima će me predstaviti javnosti te dogovorili daljnju suradnju', rekla je 13-godišnjakinja, dodavši: 'Ni na kraj pameti mi nije bilo da će se stvari odviti takvom brzinom i da ću se iz Amerike vratiti s novim pjesmama snimljenim s vrhunskim glazbenicima.'

Antonija Dora Pleško: 'New York, New York'