KUTAK ZA CURE

Je li on vrijedan tvoje ljubavi?

16.09.2011 u 10:29

Bionic
Reading

Imaš novog dečka, no nisi baš sigurna je li on 'gosp. pravi' ili 'gosp. možda'. Tvom konačnom sudu ne pomažu ni njegovi postupci koji su nekad pomalo zbunjujući. Prisjetili smo se nekoliko sitnica koje će ti pomoći da ga razotkriješ

1.Ne govori loše o svojim bivšim curama: Ako ti se dečko stalno žali da mu je bivša bila 'totalna gadura', bolje se makni od njega! Priča li konstantno ljutito o njoj, to je siguran znak da se još nije pomirio s prekidom i da još puno misli na nju. Alarmantno je i ako bježi od nje kad mu se nađe na putu. Super je da je s bivšom u prijateljskom kontaktu, ali, naravno, ne preintenzivnom.

2.Nasmijava te: Naći nekoga tko je na istoj valnoj duljini kao i ti što se tiče humora prava je sreća! Tada vam ništa ne može pokvariti raspoloženje, jer ćete se zajedno super zabavljati. To ne znači da dečko mora konstatno izbacivati fore poput komičara Jacka Blacka ili Russella Branda, već da su mu smiješne iste stvari kao i tebi. 'Ne mogu odoljeti duhovitim dečkima koji me uspiju nasmijati. Kod mene odmah ima veliki plus', kaže Emma Watson, zvijezda filmova o Harryju Potteru.
 
3.Ljubazan je prema svojoj sestri i mami: Sigurno ne želiš dečka koji ne zna s curama i ne slaže se dobro sa ženskim rodom, ili...? Ako se tvoj dečko dobro slaže sa ženskim dijelom svoje obitelji, to je odličan preduvjet! Proveo je s njima život dosad, dijelio je s njima kupaonicu, ali shvaća zašto žene povremeno zanovijetaju. Ako je bijesan na njih i stalno u svađi s njima, to mu je odmah minus!
 
4.Druži se s različitim ljudima: Malo dečki ima društvo koje se sastoji od različitih ljudi, što je šteta jer onaj tko je dobar s puno različitih ljudi nedvojbeno je dobra prilika! Slaže li se dobro s ljudima iz književne grupe, kao i sa sportašima ili škvadrom koja voli tulumariti, odmah mu možeš dodati 100 bodova! To znači da je vrlo fleksibilan, tolerantan i prilagodljiv. Dodatni bonus za tebe: odjednom imaš mnogo novih, različitih prijatelja.

5.Nakon zajedničkog izlaska uvijek se ponudi da te vodi kući: Proveli ste lijepu večer zajedno, ali nakon kasne kino predstave on se žuri doma i kaže: 'Gle, evo mi tramvaja, ajd' bok!?'U tom slučaju bolje je da o vašoj vezi još dobro razmisliš! Kao džentlmen, bilo bi lijepo da te otprati do kućnog praga ili bar pričeka da tebi prvoj dođe tramvaj. Ako još uz to kasnije nazove da pita jesi li sretno stigla kući, to je pravi! 

6. Ima dugogodišnje i dobre prijatelje: On i njegovi najfrendovi se dugo druže zajedno i dijele svoja iskustva? Čestitamo! To znači da je on osoba kojoj su bitna prijateljstva, brine se za prijatelje i ne bježi od problema, a to je sve važno i tebi!
 
7. Bavi se nekim hobijem: Ako svaki slobodan trenutak trči na košarku ili svira gitaru, na prvi pogled baš nije tip iz snova, ili...? Ne, nisi u pravu! Ako je aktivan i 100 posto se posvećuje nekom hobiju ili aktivnosti, to pokazuje da je svjestan obaveza i ustrajan. Imati takvog dečka je super jer on radi ono što mu je važno i trudi se biti uspješan u tome. Kao njegova cura, sigurno dobivaš istu pažnju od njega!