ASHLEY BENSON:

Dečki vole zločeste cure

08.09.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Ashley Benson je 21-godišnja glumica koju smo zapazili kao Hannu Marin u popularnoj seriji 'Slatke male lažljivice', a za sebe kaže da je ponekad previše zaigrana i otvorena. Ash je otkrila i svoje tajne strategije kad su u pitanju dečki, a koje su – saznaj u našem tekstu

Plavokosa Ashley mlada je i talentirana američka glumica, za koju ćemo još sigurno čuti u budućnosti, a u intervjuu u Seventeenu otkrila je mnoge zanimljive stvari o sebi.

Ashley s Lucy Hale, kolegicom iz 'Slatkih malih lažljivica'

'Imam jako puno muških prijatelja. Zbilja mi se nije teško uklopiti u muško društvo. Stalno ih zafrkavam i smišljam neke psine. Naravno, super se slažem i s kolegicama iz serije Slatke male lažljivice, posebno sa Shay Mitchell i Lucy Hale', rekla je Ashley. Zahvaljući ulozi Hanne u toj seriji koju obožavaju i poznate face poput Madonnine kćeri Lourdes ili mlade glumice Hailee Steinfeld, Ashley je u kratkom roku postala slavna i bogata, no ističe da je slava nije nimalo iskvarila i da je još uvijek ista vragolasta cura koja se voli glupirati.

Iako su je povezivali i s velikim zavodnikom Joeom Jonasom iz Jonas Brothers, mlada glumica kaže da je to izmišljotina.

'Nismo imali ništa. Sprijateljili smo se preko Twittera i to je bilo to', objasnila je Ashley dodavši da je Joe super dečko.

Mladu glumicu bije glas velike šarmerice, a Seventeenu Ashley je otkrila u čemu je tajna.

'Mislim da je stvar u tome da dečki vole kad ste zločesti i sarkastični. Uvijek nešto iskomentiram u svom stilu i čini mi se da im se to sviđa. Dečki vole otvorene i iskrene cure, a ja zbilja kažem što mi je na umu. Npr. 'Pa ti zbilja nisi zabavan, dobro ti to ide', ili sličan ironičan komentar će ih sigurno zainteresirati. Dečki se ponekad ponašaju kao da mogu svaku djevojku osvojiti, zato ih treba malo spustiti na zemlju', samouvjereno tvrdi Ashley.

A kakvi se dečki sviđaju ovoj neobičnoj i otkačenoj curi?

'Volim dečke koji su spremni dobro se zabaviti, koji su samopouzdani i na neki način ludi. Cijenim i dečke koji znaju što žele i koji nisu lijeni. Ja sam stalno u pokretu i u potrazi za nečim, nikad nemam mira. Izgled mi nije nimalo bitan. Štoviše, mislim da su zgodni dečki, čast izuzecima, vrlo umišljeni i nisu vjerni. Čak bih rekla da mi se sviđaju pomalo geekasti momci', rekla je Ashley.

Dodala je da se najbolje osjeća kod kuće kad je bez make-upa i u pidžami.

'Tada se osjećam najbolje. Nije me briga niti za frizuru ni odjeću. Svakom je potreban takav odmak', kaže.

Iako se nekad pokušavala uklopiti u društvo, mlada glumica kaže da je takve stvari više ne zabrinjavaju.

'Ne opterećujem se više time. Prije sam mislila da moram biti popularna i nastojala sam biti posve druga osoba kako bi me drugi zavoljeli, no danas me više to nimalo ne brine. Zadovoljna sam onim što sam postigla, a da se nisam trudila biti nešto što nisam', rekla je Ashley.