POČINJE TREĆA SEZONA

Tko su neki od najmlađih 'supertalenata'?

07.09.2011 u 10:01

Bionic
Reading

Na jesen nam se na male ekrane vraća popularni talent show 'Supertalent', koji tako ulazi u svoju treću sezonu. Da je zanimanje bilo veliko, potvrđuje i podatak da je za show bilo prijavljeno 1.200 natjecatelja, a oko 400 natjecatelja pristupilo je audicijama koje su se održale u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Splitu. Predstavljamo nekoliko najmlađih natjecatelja koji su oduševili strog, ali pravedan žiri u sastavu Dubravko Merlić, Nina Badrić i Enis Bešlagić!

I ove godine natjecatelji su na audicijama pokazali veliku raznolikost talenta, tako da su se žiriju došli predstaviti imitatori, mađioničari, plesači, pjevači, beatboxeri, komičari, svirači i brojni drugi talenti. Žiri je ponovno u istom sastavu: Dubravko Merlić, Nina Badrić i Enis Bešlagić, a voditelji su Igor Mešin i Rene Bitorajac.

Lea Kranjec ima osam godina i obožava Jacksona

Prošlogodišnja pobjednica Supertalenta Viktorija Novosel niže uspjehe te sprema album prvijenac, a ni ostali kandidati druge sezone nisu ostali nezamijećeni. Čak petero natjecatelja druge sezone postalo je dio postave predstave Footlose, a polufinalistici Devi Rani, redatelj 'Milijunaša s ulice' ponudio je ulogu u Bollywoodu.

Naravno, ni ovogodišnji natjecatelji, uvjereni smo, neće puno zaostajati za njima, pa predstavljamo nekoliko najmlađih natjecatelja koje ćemo vidjeti u trećoj sezoni 'Supertalenta' na Novoj TV.

LEA KRANJEC (ples): osam godina

Lea dolazi iz Osijeka i ima osam godina. Ide u 2. razred OŠ Antun Mihanović u Osijeku. Njezina je strast plesanje i obožava oponašati svog uzora, Michaela Jacksona. Lea također voli igrati tenis i crtati. Na 'Supertalent' se prijavila da se zabavi i da vidi koliko daleko može dogurati. Najveća podrška joj je majka, ali su je na audiciju došli podržati ostatak obitelji i prijatelji. Voli i druge izvođače, ali najviše M. Jacksona čije je nastupe oponašala skidajući ih s interneta.

EUGEN GALETIĆ (beatbox/rap): 12 godina

Eugen dolazi iz Sibinja i ima 12 godina. Piše pjesme od drugog razreda osnovne škole, bavi se pjevanjem odnosno repanjem, a nedavno je sam počeo i uglazbljivati svoje pjesme.Voli hip hop, ide na nogomet, pleše break dance i bavi se beatboxingom. Voli Eminema, a pjesmu koju je sam napisao i snimio, 'Ono što je meni puno', Eugen je izveo na audiciji treće sezone 'Supertalenta' u Osijeku. To mu je prva pjesma koju je uglazbio, a posvetio ju je jednoj djevojčici. Nada se pobjedi, a kao podrška uz njega su stali obitelj, rodbina i prijatelji.
Tijekom audicije Nina Badrić dala mu je veliku podršku te mu se, ona na Merlićev prijedlog, pridružila na bini pa su zajedno još jednom izveli njegovu pjesmu. Nina je u šali komentirala: 'Možda ti ukradem ovu pjesmu ili barem dva, tri refrena.'

Osmogodišnji Dominik Ethemi 
DOMINIK ETHEMI (beat box): osam godina

Na pozornicu riječke audicije 'Supertalenta' popeo se i osmogodišnjak, član Teatra Chaplin (teatar romske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije koji djeluje od 2004. u gradu Rijeci) koji je svojim umijećem beat boxa pokazao kako godine nisu važne za kvalitetu izvedbe. 'Da' koje je žiri bez puno razmišljanja dao Dominiku, najbolje je iskazala Nina Badrić svojim komentarom: 'Pa što će biti s tobom kad ćeš imati devet, 12 godina? Ti si mene oduševio. Presladak si i točka je bila odlična. Svaka čast!'

http://novatv.hr/supertalent