EDWARD IZ 'SUMRAKA'

Robert Pattinson ne želi vezu

25.03.2009 u 16:02

Bionic
Reading

Robert Pattinson, 22-godišnja zvijezda 'Sumraka' i miljenik tinejdžerica širom svijeta, kaže da trenutačno nije zainteresiran za djevojke

Mladog glumca mediji stalno dovode u vezu s nekim komadima, pa je tako bilo objavljeno da 'muti' s partnericom iz Sumraka Kristen Stewart. No Robert je odlučio napokon progovoriti o svom privatnom životu naglasivši da je još uvijek solo.

'Nemam djevojku. Iskreno, ne bih ni želio biti s nekim u vezi u ovom trenutku jer sam pod ogromnim pritiskom javnosti', rekao je Pattinson, najpoznatiji po ulozi fatalnog vampira Edwarda Cullena.

Roberta su u posljednje vrijeme, osim s Kristen Stewart koja u 'Sumraku' igra Bellu, povezivali s brazilskom manekenkom Annelyse Schoenberger (za koju glumac kaže da je nije nikada ni vidio), kao i s glumicom Camillom Belle s kojom je, kako tvrdi, samo dobar prijatelj.

Glumac je otkrio da nije baš tip za izlaske te da više voli ostati kod kuće uz neki dobar film ili knjigu uz svoje najnovije kulinarsko postignuće - gotove hamburgere podgrijane u mikrovalnoj.

Osim u Mladome mjesecu, ovog zgodnog Britanca vidjet ćemo i u projektu Memoirs autorice Jenny Lumers ('Rachel Getting Married').