REBECCA BLACK:

Katy Perry je moja inspiracija

16.08.2011 u 12:41

Bionic
Reading

Rebecca Black, 14-godišnja glazbena internetska senzacija, prozvana i ženskim Bieberom, nedavno je izjavila da joj je Katy Perry veliki uzor

Premda su je mnogi zbog 'Friday' proglasili vlasnicom najgore pjesme svih vremena, 14-godišnja Rebecca Black nije se nimalo obeshrabrila. Snimila je još jednu pjesmu, 'My Moment', radi na svom debitantskom albumu, a nedavno ju je showbizz kolegica Katy Perry u čijem se spotu 'Last Friday Night (T.G.I.F.)' pojavila, pozvala da joj se pridruži na pozornici

'Katy je moja inspiracija. Mnogi će pomisliti da to govorim jer smo poslovno surađivale, no mislim da je ona sjajno izbalansirala svoju karijeru. Željela bih imati takav glazbeni put. Već neko vrijeme se divim njezinoj glazbi i stilu. Voljela bih s njom ponovno raditi. Osim toga, divna je osoba', rekla je Rebecca naglasivši da bi u budućnosti voljela surađivati i s Lady GaGom i Justinom Bieberom.

Black se s Katy Perry sprijateljila na snimanju spota 'Last Friday Night (T.G.I.F.)' dodavši da joj je gostovanje u tom videospotu bilo vrlo zabavno iskustvo.

'Bila sam na početku vrlo nervozna, no sve je ispalo sjajno. Odlično sam se zabavila na setu', kaže Rebecca.

Inače, mlada je pjevačica zbog iznenadne popularnosti odlučila se školovati od kuće jer su je školski kolege stalno maltretirale.

'Kada bih prošla školskim hodnikom, školske kolege su me dočekali pjevajući 'Friday' nazalnim glasom. Ili, kad bi uistinu bio petak, znali su me pitati: 'Hej, Rebecca, koji je danas dan?'' otkrila je Rebecca.