SLAVNI SAVJETUJU

Mali beauty trikovi Emme Stone

17.08.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Kad ste glumica u usponu, pritisak da izgledate zanosno na crvenom tepihu može biti poprilično velik. Emma Stone se u ulozi perspektivne glumice i zvijezde sa stilom odlično snalazi. Donosimo vam par Emminih savjeta uz pomoć kojih možete učiniti svoj izgled još atraktivnijim

U kratkom vremenu,22-godišnja Emma Stone, glumica koja je poznata po ulogama u filmovima Cura na lošem glasu, Superbad, Friends With Benefits, Crazy, Stupid, Love i The Help, postala je ne samo nova filmska nada, već i zvijezda sa stilom, i to ne samo zbog jedinstvenog modnog ukusa.

Mlada Emma uvijek ostaje modno dosljedna pažljivim odabirom boje kose i make-upa.

Zgodna glumica je otkrila i nekoliko beauty trikova uz pomoću kojih možeš promijeniti svoj izgled kako bi izgledala zanosno i neodoljivo.

Promijeni boju kose

Emma je najpoznatija po svojoj jarkoj crvenoj boji kose s kojom je uvijek zapažena. Ponekad crvene tonove kose zamjenjuje platinasto plavom bojom, koja je inače najsličnija Emminoj prirodnoj boji kose. Kada svi krenu pričati o njezinoj zagasitoj crvenoj kosi, Emma odjednom iznenadi i oduševi plavim uvojcima.
Emma smatra promjenu boje kose dobitnom kombinacijom za što svježiji i zanimljiviji izgled.

Isprobaj različite frizure

U svojoj potrebi da uvijek dramatično promijeni boju kose, mlada zvijezda promijeni i oblik svoje frizure.
Emma je viđena s poludugom valovitom frizurom, nemarnim šiškama na dugoj ravnoj kosi, ležerno zavezanim konjskim repićem i mnogim drugim frizerskim stilovima.
Emma, dakle, savjetuje da bi, osim promjene boje kose, bilo poželjno da promijenite i stil svoje frizure, kako biste bili intrigantniji.

Ne povodi se slijepo za modnim trendovima

Slatku Emmu ima istančan modni ukus i zbilja je nismo vidjeli u nekoj neukusnoj kreaciji. Kako joj to polazi za rukom? Mlada glumica kaže da ukoliko za svečane prilike odaberete nešto u crvenoj ili crnoj boji nikada nećete pogriješiti. Njezin je modni izbor klasičan no uvijek s nekim simpatičnim detaljem koji daje onaj završni pečat odjevnoj kombinaciji. Emma voli i sakoe i jakne s naglašenim strukom jer izdužuju figuru. Dakle, njezine su modne smjernice - klasične kombinacije s otkačenim detaljima.

Iako priznaje da po pitanju tjelovježbe nije pretjerano disciplinirana, Emma se nastoji što zdravije hraniti. Na njezinom tanjuru je uvijek puno povrća i nemasnog mesa. 'Ključ je u umjerenosti. Ne smijete gladovati jer to nije dobro za organizam. Priuštim si neki slatkiš s vremena na vrijeme, no nikad ne pretjerujem. Nisam bila na iscrpljujućim dijetama jer to nije zdravo', rekla je Emma.

Prihvati svoj izgled

Emma kaže da pozna mnogo cura koje nisu klasične ljepotice savršenih tijela, ali oduševljavaju svojim šarmom, osobnosti i samopouzdanjem, odnosno zrače nečim. 'Niti najljepša haljina, najbolje cipele ii najskuplji nakit vam neće pomoći da se osjećate lijepom ako to sami ne mislite. Najvažnije je zavoljeti samoga sebe i prihvatiti svoj izgled. Ono što nosite u sebi reflektira se na van', kaže Emma.