ZVIJEZDA 'GLEEJA'

Dianna blista od sreće

01.08.2011 u 12:02

Bionic
Reading

Mlada glumica koja trenutno hoda s mladim glumcem Sebastianom Stanom, kojeg smo upoznali u seriji 'Tračerica', nakon prekida s britanskim ljepotanom Alexom Pettyferom ranije ove godine, zadovoljna je načinom na koji se razvija njezin život i uživa u tome što postaje starija

'Trenutno sam najsretnija osoba ikad. Volim svaki dio svog života. Obožavam činjenicu što postajem starija i odraslija, no mislim da je ovaj period u mom životu dio kada ću najvjerojatnije biti sretnija no ikad prije', priznaje Dianna.

Plavokosa ljepotica koja je najpoznatija po svojoj ulozi Quinn Fabray u  TV seriji 'Glee' također je otkrila da često razmišlja o tome kako bi možda sve bilo drukčije da je donijela neke drukčije životne odluke ranije u svom životu.

'Da se sve ovo dogodilo prije šest godina, što bih napravila tada da sam na ovom mjestu i u ovoj situaciji? Dosta razmišljam o tome. Zasigurno bih krenula na svoj životni put u totalno drugom pravcu. Mala promjena može značiti mnogo u nečijem životu', izjavila je Dianna.