EMMA WATSON:

Maštam o ulozi u komediji

22.07.2011 u 10:23

Bionic
Reading

Zvijezda 'Harryja Pottera' voljela bi se, nakon što je odigrala Hermione u svim filmovima popularnog serijala, okušati u drugim žanrovima, posebno u komediji

'Otvorena sam za sve opcije. Rado bih se odvažila na drugačiji tip uloga. Voljela bih igrati u nekoj komediji, ali voljela bih da bude pomaknuta poput filma 'Notting Hill'', kaže ova 21-godišnjakinja.

Emma je otkrila i da bi se voljela u budućnosti fokusirati na nezavisne filmove ili one s manjim budžetom kako bi iskusila nešto drugačije.

'Voljela bih dobiti priliku u projektima sa skromnijim budžetom. Jako mi se svidio rad na filmu 'The Perks of Being a Wallflower'. Nije bilo specijalnih efekata niti ogromne scenografije. Sve je bilo vrlo skromno. No shvatila koliko volim glumu i da je to moj izbor. Zbilja sam bila uzbuđena zbog tog filma', rekla je Emma Watson.

Mlada glumica je dodala da će naći vremena za nastavak studija na Sveučilištu Brown.

'Harry Potter i darovi smrti, 2. dio', finalna avantura filmske sage prema knjigama J. K. Rowling, ruši rekorde na kino blagajnama u Hrvatskoj zaradom od 1.354.564 kuna u prvom vikendu otvaranja.