MEKSIČKA ZVIJEZDA

Anahi: Moda je moja velika ljubav

14.07.2011 u 15:06

Bionic
Reading

Anahi, meksička pop princeza koja se odlično snašla u solo vodama nakon raspada benda RBD koji su činili glumci iz teen serije 'Rebelde', ovih je dana predstavila pjesmu 'Dividida' koju je snimila za novu telenovelu 'Dos Hogares'. Latino zvijezda najavila je da će na sljedećem albumu dvije pjesme biti na engleskom jeziku, što će zasigurno još više povećati njezinu vojsku fanova

Za one koji možda ne znaju, Anahi (28) je uspješna pop glazbenica, najpoznatija kao Mia iz Rebelde koja se može pohvaliti s oko tri milijuna prodanih albuma širom svijeta. U prosincu prošle godine u sklopu svoje turneje posjetila je i Hrvatsku, što je bio događaj koji će njezini fanovi pamtiti zauvijek.

Ova atraktivna Meksikanka, gdje god da se pojavi, ne može proći nezapaženo, a vitku liniju duguje plesom kojim se bavi odmalena. Web site Quién.com postavio ju je na prvo mjesto celebova s najboljim tijelom – u tom je izboru ostavila iza sebe i puno poznatije showbizzerice između ostalih i Angelinu Jolie, Beyoncé Charlize Theron, Gisele Bundchen, Halle Berry, Shakiru, Megan Fox i dr.

Iako je imala problema s poremećajima u prehrani, Anahi (28) kaže da su to danas samo ružne uspomene te da nema problema s prihvaćanjem svoga tijela. Često je možemo vidjeti u razigranim kreacijama, vedrih boja i smjelih krojeva jer Anahi kaže da se dobro osjeća u svome tijelu. Naime, u teen dobu kada je imala 17 godina, Anahi je bolovala od anoreksije i bulimije. Jednom je čak doživjela kliničku smrt, na osam sekundi srce joj je prestalo kucati, ali se na kraju izvukla. Uz potporu meksičke TV kuće Televise, Anahi je 2008. godine pokrenula kampanju za podizanje svijesti o anoreksiji i bulimiji.

Anahi je velika zaljubljenica u modu za koju kaže da je, osim glazbe i glume, njezina velika ljubav

Kako sama kaže, njezina odjeća je izraz njezine osobnosti - vesela je, razigrana i šarena

Ova meksička zvijezda obožava traperice koje često kombinira s visokim petama za večernje izlaske. Njezin zaštitni znak je duga kosa koju najčešće nosi raspuštenu.

 

'Nikad nisam tražila savjete drugih kad je u pitanju odijevanje. Oduvijek sam voljela modu. Velika mi je želja ozbiljnije se baviti dizajnom i otvoriti vlastiti modni studio u centru mode, Milanu', kaže Anahi koja je u Mexico Cityju prije pet godina otvorila trgovinu sa svojom odjećom, ali ju je ubrzo morala zatvoriti.

No dok ne ostvari modni san, Anahi ima pune ruke posla. Tako je nedavno predstavila pjesmu Dividida za njezinu novu telenovelu Dos Hogares koja se počela prikazivati 27. lipnja. Pjesma je od utorka 5. srpnja dostupna na iTunesu.

Inače, serija 'Dos Hogares' novi je projekt koji potpisuje Emilio Larrosa u kojem Anahi igra Angelicu, djevojku za čije se srce bore dva muškarca.

'Angelica je vrlo realna i skromna. Jako smo različite, što mi predstavlja veliki glumački izazov', kaže Anahi dodavši da je jako uzbuđena zbog tog 'odraslijeg' i ozbiljnijeg angažmana.