Teen SITNA AL' DINAMITNA

Obožavateljica 'napala' Miley Cyrus

  • Autor: tportal.hr
  • 25.6.2011 10:59:48
  • 25.6.2011 9:19:06

Ovih dana vlada pretjerivanje u vezi obožavatelja tinejdžerskih zvijezda. Nekidan je Justin Bieber imao problema s poludjelim obožavateljima i policijom u civilu, a sada je i Miley Cyrus pretrpjela 'napad' na pozornici

Miley Cyrus doživjela je 'napad' – barem tako misli osiguranje koje ju je ekspresno odvelo s australske pozornice u Melbourneu jer je neka tinejdžerka dotrčala do nje da je prijatelji fotografiraju kako grli omiljenu pjevačicu.

Miley je baš završila pjesmu 'The climb' na koncertu u Melbourneu kad je brzonoga obožavateljica uspjela proći osiguranje i doći do svoje zvijezde na pozornici. Na manje od sekunde ju je zagrlila na što se Miley vidljivo prepala, a onda je dotrčalo osiguranje koje se pobrinulo da se mladoj pjevačici ništa ne dogodi – tako da su je brzo odveli s pozornice na neko sigurno mjesto (valjda negdje gdje nema tinejdžera).

Nadamo se da ni hrabra obožavateljica koja je samo htjela fotografiju sa svojim idolom nije pretrpjela nikakve ozljede.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više