Teen NOVA AKCIJA

Podržite inicijativu Ja volim životinje

  • Autor: tportal.hr
  • 20.6.2011 16:01:11
  • 20.6.2011 15:38:11

Predstavljena je nova inicijativa Ja volim životinje kojoj je cilj pružanje trajnog doma zlostavljanim životinjama, prikupljanjem sredstava za što kvalitetniji rad, djelovanje i registraciju Utočišta za životinje Ianua. Akcija traje do 30. lipnja

U sklopu ove akcije, kupnjom pet bilo kojih proizvoda za kućne ljubimce u trgovačkom lancu DM-u, građani sudjeluju u ostvarivanju donacije koju će DM predati Utočištu Iuana, a oni najbrži, koji svoje kućne ljubimce počaste nekim od proizvoda iz široke palete DM-ovog asortimana za kućne ljubimce, na poklon dobivaju najnoviji hit singl CD Luke Nižetića i Kočani orkestra, 'Kad zasvira orkestar'.

DM je za sve ljubitelje životinja pokrenuo i nagradnu igru na Facebooku: fotografiju vlasnika i kućnog ljubimca koja osvoji najviše simpatija i 'likeova', DM će nagraditi jednogodišnjom zalihom hrane za kućnog ljubimca. 

Podršku inicijativi dale su mnoge poznate osobe poput Lee Dekleve, grupe Meritas, Petre Nižetić i drugih. Uz ostvarenje donacije Utočištu Iuana, DM i Luka Nižetić ovom inicijativom žele potaknuti građane na konstruktivno razmišljanje i aktivno zalaganje za zaštitu i prava životinja.

Utočište za životinje Ianua neprofitna je Udruga. Ime je dobilo prema rimskoj riječi ianua što znači 'vrata', čime se želi simbolično prikazati ulaz u utočište životinjama kojima je pomoć nužna, ali i ulaz ljudima koji žele promijeniti svoj stav i odnos prema drugim vrstama. Misija im je osigurati trajan dom za životinje spašene od iskorištavanja za hranu, ali i povezati građane s prirodom i pobuditi u njima empatičan odnos prema svim živim bićima. Utočište Ianua nalazi se u mjestu Kostanj (30 kilometara od Zagreba) i jedno je osobito mjesto koje predstavlja 'sigurnu luku' i pomoć onima koji ne mogu pomoći sami sebi, životinjama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više