HERMIONE IZ HARRYJA POTTERA

Petnaest zanimljivosti o Emmi Watson

13.07.2011 u 09:57

Bionic
Reading

Jedva smo dočekali posljednji film iz serijala o Harryju koji se ovoga tjedna može pogledati i u našim kinima. Sjećate se prvog nastavka filma o čarobnjaku Harryju Potteru kojeg je u pustolovinama u stopu pratila britka i odlučna Hermione? Od male sveznalice, Emma je postala prelijepa djevojka koja je svijet bacila pod svoje noge. Zato će vas sigurno zanimati nekoliko zanimljivih činjenica o ovoj simpatičnoj mladoj dami

1. Emma Watson rođena je u Parizu, 15. travnja 1990. godine.

2. Ima mlađeg brata Alexa.

3. Ima dvije mačke koje se zovu Bubbles i Domino pa ako upravo planirate nabaviti kućnog ljubimca, evo ideje za ime.

4. Do uloge Hermione došla je tako što su je agenti spazili u školskoj predstavi i zatim je krenula na audicije.

5. Iako mislite da filmske zvijezde puno zarađuju pa si mogu sve priuštiti i nije im bitno školovanje, varate se. Emma skoro nije sudjelovala u zadnjem nastavku filma o Harryju Potteru jer je inzistirala na tome da joj snimanje ne ometa rokove za ispite na fakultetu (studira na poznatom američkom sveučilištu Brown).

6. Sa samo 15 godina postala je najmlađe lice s naslovnice za Teen Vogue

7. Obožava vodene sportove i ima dozvolu za ronjenje Open Water PADI koja vrijedi u mnogim zemljama.

8. Dok je snimala treći i četvrti nastavak filma o Harryju Potteru, išla je u plesnu školu te na kraju osvojila srebrnu medalju za freestyle i ulični jazz ples.

9. Ostali omiljeni sportovi su joj hokej na travi, tenis i skijanje, a voli i kuhati.

10. Prva tri mjesta među najdražim filmovima drže 'Amelie', 'Iskupljenje u Shawshanku' i 'Četiri vjenčanja i sprovod'. Ako nešto od toga niste pogledali, praznici su idealni da provjerite kakav filmski ukus ima Emma.

11. Među kolegama najviše cijeni poznatog glumca Johnnyja Deppa, a od glumica voli Natalie Portman i Juliju Roberts.

12. Od televizijskih serija voli 'Prijatelje'.

13. Uopće ne čudi da lijepa Emma voli i čitati, a na top ljestvici osim knjiga o Harryju Potteru su trilogija 'His Dark Materials' i 'Naughts & Crosses'.

14. Emma je vozački ispit položila od prve.

15. Jednom prilikom odlučila je uz pomoć prijateljice obojiti kosu u pink boju, ali na kraju je na glavi bila grozna neravnomjerna mješavina više nijansi. Prije odlaska kod frizera na popravak štete, Emma je nekoliko dana kosu prala i po tri puta.