Teen SAMO ZA CURE

Kako prepoznati sviđaš li mu se

  • Autor: tportal.hr
  • 16.8.2011 11:21:03
  • 16.8.2011 11:00:00

Sviđa ti se dečko čiji signali nisu sasvim jasni? Ova situacija je škakljiva jer se lako može dogoditi da on ne želi ništa više od malo boljeg prijateljstva. No, ipak neki signali jasno upućuju da mu se sviđaš

Razlike su u malim stvarima poput promjene glasa kada te pozdravlja nasamo ili pred više ljudi. Kada ste sami, njegov glas je možda dublji ili nježniji. Ako se nakon, primjerice, tjedan dana sjeti da si rekla da nešto voliš ili ti se ne sviđa, a ti si zapravo pričala s prijateljicom u njegovoj blizini, možeš biti sigurna da si zaokupila njegove misli.

Podsvjesno si možda i primijetila (zato se i pitaš sviđaš li mu se) kako te drugačije, opuštenije gleda dok ste sami i kako se ponekad čini da zamišljeno gleda kroz tebe. Dok si mu u blizini ili dok opušteno brbljate, primjećuješ da očima kruži po tvome licu kao da te promatra? Ako usto gleda u tvoje usne, pripremi se za skorašnji prvi poljubac.

Dobar način da saznaš jesi li mu zapela za oko je i to npr. da ga pokušaš dozvati kad ste u društvu dok razgovara s nekim. Ukoliko reagira odmah te te pogleda sa zanimanjem, to je odličan znak, a ako mu treba neko vrijeme da se odvoji od prijatelja, najvjerojatnije nije previše zagrijan.

Jedan od sigurnih znakova da mu se sviđaš je i to da, bez obzira na veličinu društva i drugih cura koja ga okružuju, želi biti u tvojoj blizini. Ako primjećuješ da želi zadobiti tvoju pozornost nervoznim smijehom, ako ne zna kamo bi s rukama, te ako se zacrveni svaki puta kada ga pogledaš, vjeruj nam da ništa ne umišljaš.

Znaš da veliku ulogu u prenošenju ovakvih informacija imaju prijatelji, koji bi te mogli svašta zapitkivati. Njegovi prijatelji mogli bi te pitati kako se zoveš ako niste iz istog društva ili će ih zanimati što misliš. Stoga, ako te njegovi prijatelji počnu svašta ispitivati o tebi ili njemu, nećeš pogriješiti u svojoj pretpostavci da mu se sviđaš.

Njegovi prijatelji mogu ti nesvjesno odati da mu se sviđaš ako te pogledavaju kroz druženje i razgovor, posebno nakon što si razgovarala s njim.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više