BOJI SE ZA KOSU

Nikki Reed nosit će periku u 'Mladom mjesecu'

13.03.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Nikki Reed, jedna od zvijezda hita 'Sumrak', priznaje da su joj teško padale promjene u izgledu kroz koje je morala proći zbog ovog filma te ističe da za ulogu u filmu 'Mladi mjesec' neće prolaziti istu torturu

'Satima smo uređivali kosu i stavljali šminku prije snimanja 'Sumraka', a onda bi se dogodilo da počne padati kiša i sav trud padne u vodu. Također, budući da smo glumili vampire, uvijek smo čekali oblačno vrijeme ili noć. No, znalo je biti jako vruće i šminka se jednostavno topila. Stoga mislim da smo sada pripremljeniji za snimanje nastavka', kaže Nikki.

Osim toga, Nikki je morala mijenjati boju kose što joj je donijelo dodatne probleme s izbjeljivanjem i čestim bojanjem. Zato sada isprobava razne perike jer je odlučila reći 'ne' čestom bojanju kose.

Dvadesetogodišnja zvijezda filma 'Trinaest' nastavlja: 'Željela sam da ljudi vide koliko sam predana ulozi u 'Sumraku', pa makar i pod cijenu da oćelavim zbog izbjeljivanja. No, to je bio tako brutalan proces i odlučila sam da ga više ne želim ponavljati, prvenstveno jer imam i druge uloge koje moram odglumiti. Zato sam se odlučila za perike.'

'Mi smo vampiri i zato i trebamo izgledati neprirodno!' zaključuje prirodno tamnokosa Nikki Reed koja je kako bi se pretvorila u plavokosu vampiricu Rosalie provela ukupno 36 sati u frizerskom salonu.