ZBOG FOTKI S HAVAJA

Seleni Gomez opet prijete Bieberovi fanovi

30.05.2011 u 12:02

Bionic
Reading

Selena Gomez ponovno je na meti ljutitih obožavateljica Justina Biebera, koje su joj preko Twittera i Facebooka počele prijetiti smrću

Selena i Justin više ne skrivaju svoju vezu, no to je potpuno razbjesnilo bieleberse, najžešće fanove Justina Biebera.

Osamnaestogodišnjakinja koja se proslavila serijom 'Wizards of Waverly Place' dobila je poruke na Twitteru poput ovih: Ubit ću te,Selena je blizu lagane i bolne smrti i Drži se dalje od njego, pedofilko, nakon što su paparazzi ovjekovječili zaljubljeni par na Havajima.

Justin je po američkim zakonima maloljetan jer mu je 17 godina, a Selena je tek godinu dana starija, no čini se da njegovim obožavateljima, kad je u pitanju blaćenje mlade Disneyjeve zvijezde, ne nedostaje ideja.

Zaljubljeni se par nakon dodjele Billboardovih glazbenih nagrada uputio na Havaje i uživao u romantičnom odmoru, a na tim fotkama Selena i Justin razmjenjuju nježnosti i drže se za ruke, što je bieleberse potpuno izbacilo iz takta.

Negativne komentare na internetu ostavile su tisuće obožavateljica mladog pjevača, a brojka raste iz dana u dan. Zanimljivo je da je Justin zbog svoje ogromne baze fanova proglašen trećim najutjecajnijim zabavljačem na svijetu. Mladi Kanađanin ima čak devet milijuna sljedbenika na Twitteru.