UDALJILO GA OSIGURANJE

Bieber proganjao Rihannu na dodjeli nagrada

24.05.2011 u 11:13

Bionic
Reading

Mlađahni pjevač navodno je toliko dosađivao Rihanni na dodjeli Billboardovih glazbenih nagrada da su ga njezini tjelohranitelji morali udaljiti

Justin Bieber je već neko vrijeme fasciniran Rihannom, za koju misli da je nevjerojatno seksi i iznimno talentirana. Mladi pjevač je zato htio provesti što više vremena s njom pa joj je na dodjeli Billboardovih nagrada prišao čak pet puta, što je iznerviralo atraktivnu RiRi. Očevici kažu da je njegova djevojka Selena Gomez kolutala očima dok je Justin pokušavao razgovarati s crvenokosom zvijezdom.

Pjevačica rođena na Barbadosu prvo se povukla s prijateljima, a zatim je diskretno zatražila od svog osiguranja da udalji 17-godišnjeg Biebera.

Justin je bio vidno razočaran i otišao je crven od srama.

'Bieber je mislio da su on i Rihanna prijatelji jer se družio s njom na dodjeli BRIT Awardsa. No čini se da se prevario', rekao je jedan izvor.

Ipak, Bieber će se sigurno oporaviti od tog razočaranja jer je sa svojom dragom Selenom otputovao na Havaje na zasluženi odmor. Par je viđen i kako razmjenjuje vruće poljupce u zračnoj luci u LA-ju.