tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
0
Pula
+5
Rijeka
-
Zadar
+4
Split
+6
Dubrovnik
+6

SAVJETI ZA DEČKE

Kako postati neodoljiv zavodnik

Svatko od vas sigurno ima neku tajnu vještinu ili ulet koji često upali kod ljepšeg spola. No ako želite izbrusiti svoje zavodničke vještine i postati jednostavno neodoljivi, mi vam otkrivamo kako

Datum objave:
18.5.2011 10:24

Zadnja izmjena:
18.5.2011 11:17

 
Dok joj prilaziš, odmjeri je od glave do pete, pomalo drsko, pomalo požudno. Zatim je fiksiraj pogledom i nabaci najljepši osmijeh. Ne namješten, zaleđen i izvještačen, već pravi, prirodni, osvajački i zarazni.

Budi drzak i zadrži kontakt očima. Gledaj je prodorno, zavodnički, smjelo.

Dok pričaš s njom, često ponavljaj njezino ime.

Probaj biti jedinstven i originalan kad joj daješ komplimente. Izbjegavaj one svakodnevne koje može čuti od svakog prosječnog dečka, poput 'imaš prekrasne oči'. I slično. Reci joj npr. da odlično miriše.

Uvijek je pozorno slušaj. Svakako komentiraj ono što priča i bit će joj drago da je napokon našla frajera koji zna slušati.

ThinkstockPribliži joj se i reci da lijepo miriše Izbjegavaj pričanje uvredljivih viceva ili šala.

Nikad ne gledaj u pod ili sa strane dok pričaš s njom. Probaj sakriti nesigurnost i postavljaj joj pitanja. Interesiraj se za njezine hobije.

Sprijatelji se s njezinim prijateljicama. One će ti olakšati posao ako kažu koju lijepu riječ o tebi.

Dodirni joj rame ili ruku dok pričate. Nehajno joj makni kosu s lica. Budi samouvjeren i nonšalantan te nastavi razgovor kao da ništa nije bilo.

Umjesto da tražiš njen broj mobitela, ostavi joj svoj, ali svakako se pobrini da preko njezinih frendica ipak pronađeš neki njezin kontakt i javi joj se za tri dana.

Dok joj prilaziš, odmjeri je od glave do pete, pomalo drsko, pomalo požudno.

Dok pričaš s njom, nagni se i šapni joj nešto na uho. Blizina, topao dah i malo diskretne intimnosti mogli bi učiniti čuda.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr