Teen SAVJETI ZA DEČKE

Kako postati neodoljiv zavodnik

  • Autor: tportal.hr
  • 18.5.2011 11:17:05
  • 18.5.2011 10:24:52

Svatko od vas sigurno ima neku tajnu vještinu ili ulet koji često upali kod ljepšeg spola. No ako želite izbrusiti svoje zavodničke vještine i postati jednostavno neodoljivi, mi vam otkrivamo kako

Dok joj prilaziš, odmjeri je od glave do pete, pomalo drsko, pomalo požudno. Zatim je fiksiraj pogledom i nabaci najljepši osmijeh. Ne namješten, zaleđen i izvještačen, već pravi, prirodni, osvajački i zarazni.

Budi drzak i zadrži kontakt očima. Gledaj je prodorno, zavodnički, smjelo.

Dok pričaš s njom, često ponavljaj njezino ime.

Probaj biti jedinstven i originalan kad joj daješ komplimente. Izbjegavaj one svakodnevne koje može čuti od svakog prosječnog dečka, poput 'imaš prekrasne oči'. I slično. Reci joj npr. da odlično miriše.

Uvijek je pozorno slušaj. Svakako komentiraj ono što priča i bit će joj drago da je napokon našla frajera koji zna slušati.

Thinkstock
Približi joj se i reci da lijepo miriše
Izbjegavaj pričanje uvredljivih viceva ili šala.

Nikad ne gledaj u pod ili sa strane dok pričaš s njom. Probaj sakriti nesigurnost i postavljaj joj pitanja. Interesiraj se za njezine hobije.

Sprijatelji se s njezinim prijateljicama. One će ti olakšati posao ako kažu koju lijepu riječ o tebi.

Dodirni joj rame ili ruku dok pričate. Nehajno joj makni kosu s lica. Budi samouvjeren i nonšalantan te nastavi razgovor kao da ništa nije bilo.

Umjesto da tražiš njen broj mobitela, ostavi joj svoj, ali svakako se pobrini da preko njezinih frendica ipak pronađeš neki njezin kontakt i javi joj se za tri dana.

Dok joj prilaziš, odmjeri je od glave do pete, pomalo drsko, pomalo požudno.

Dok pričaš s njom, nagni se i šapni joj nešto na uho. Blizina, topao dah i malo diskretne intimnosti mogli bi učiniti čuda.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više