EMMA ROBERTS:

Nikad ne bih mogla pozvati dečka na spoj

14.05.2011 u 08:47

Bionic
Reading

Mlada glumica velikom se brzinom nametnula kao nova holivudska nada na koju treba računati u budućnosti. Za razliku od njezine slavne tete Julije Roberts, kraljice romantičnih komedija, Emma bira raznolike uloge, od indie drama pa do teen hitova, a vidjet ćemo je uskoro i u filmu 'Scream 4' s Annom Paquin i Hayden Panettiere. Za Seventeen je otkrila neke zanimljive stvari o odrastanju, dečkima, ljubavi i karijeri

Iako je ove je godine napunila 20 godina, čini nam se da je Emma s nama već cijelu vječnost – glumila je u popularnoj seriji Unfabulous na Nickleodonu, a zatim je ostvarila nekoliko zapaženih uloga u filmovima 'Buntovnica u internatu', 'It's Kind of a Funny Story', 'Valentine's Day' i 'Twelwe' u kojem igra i preslatki Chase Crawford iz Tračerice za kojeg se priča da se viđa sa zgodnom Emmom. Mlada glumica o svom privatnom životu ne voli pričati no zna se da je njezin bivši dečko Alex Pettyfer ('Ja sam broj Četiri')istetovirao njezine inicijale na ruku.

O sebi kaže da je vrlo tradicionalna djevojka koja nikad ne bi dečka pozvala na spoj.

'Vrlo sam komunikativna i začas se sprijateljim s nekim. No ipak mislim da dečko mora prvi napraviti nešto i predložiti izlazak. Nikad ne bih mogla to napraviti niti bih mogla upucavati se nekom dečku. To nisam ja!' rekla je Emma u intervjuu za Seventeen

Nije oduševljena ni pretjeranim korištenjem suvremenih sredstava komunikacije u romantične svrhe. 'Ne sviđa mi se što se ljudi danas previše oslanjaju na internet i mobitele pa čak i kad žele izraziti neke osjećaje. Ništa ne može zamijeniti razgovor u četiri oka. Uvijek bih pomislila da tom dečku koji mi stalno šalje prekrasne poruke prijatelji govore što da napiše ili da je to odnekud prepisao. Nemam ništa protiv nekih slatkih porukica ili mailova tu i tamo, ali sve je drugačije u izravnoj komunikaciji', kaže Emma.

Za razliku od drugih glumaca koji tvrde da nikad neće biti u vezi s kolegama, Emma diplomatski kaže da je teško donositi takve odluke jer srce ima svoje zakonitosti.

'Kad sam u vezi, iskrena sam i trudim se da to uspije. Lijepo je osjetiti da ste voljeni i da volite. No isto tako nisam od onih cura koje su očajne kad su solo. Meni to ne pada teško. Znala sam čak nekad otići sama sa sobom u kino ili na večeru. I zbilja sam se dobro provela', rekla je Emma, inače kći glumca Erica Robertsa.

Ova mlada glumica kaže da je imala buntovnu fazu. Iako nije radila ništa dramatično, voljela je živcirati mamu tako što je stalno nosila crveni ruž.

'Sad kad bolje razmislim, uopće mi nije dobro stajao. Ali htjela sam uzrujati mamu. To je bio moj teen bunt', smije se Emma koja se vidi na fakultetu.

Dvoji između književnosti – kaže da čita stalno pa i pod stankama na setu, pa čak i kad gleda TV za vrijeme reklama - i druge velike ljubavi – glume. No vremena još ima za tu odluku, a dotad kaže da želi uživati u životu, putovati, upoznavati ljude, naučiti svirati gitaru i kuhati.

'Mislim da je dobro imati u životu različite interese. Moja odluka je da ću nastaviti školovanje na fakultetu bez obzira na glumačke angažmane jer to zbilja želim', kaže.