LEA MICHELE:

Moj nos će u 3D verziji biti ogroman!

06.05.2011 u 11:05

Bionic
Reading

Lea Michele, zvijezda serije 'Glee', boji se da će njezin nos u 3D verziji koncertnog filma s ovogodišnje turneje biti ogroman te se našalila da bi čak mogao preplašiti gledatelje

Lea Michele (24) se veseli što će ljetna turneja ekipe iz serije Glee oživjeti i na filmu, i to u 3D verziji. No upozorila je na jedan 'problemčić'.

'Strah me za gledatelje filma. Nakon što stave one naočale, mogli bi se uplašiti kad im iskoči moj gigantski nos na platnu. Treba ih upozoriti na to. Već sad ih žalim', u svom se stilu našalila zgodna crnka koja u seriji igra ambicioznu i odlučnu Rachel Berry.

Lijepa je glumica i pjevačica otkrila da joj je još uvijek neobično kad je pozivaju na različite svečanosti gdje se skuplja A-lista celebova.

'Nikad nisam ni sanjala da ću biti u istoj sobi sa svim tim genijalnim ljudima. To je kao neki najluđi san. Ponekad pomislim da će mi netko prići i izbaciti me s tog primanja. Bila sam uvjerena da će mi prići Vogueova Anna Wintour i samo mi prstom pokazati da se gubim', kaže Lea.

Inače, kako je najavljeno, 3D koncertni film 'Glee' počet će se prikazivati u američkim kinima 12. kolovoza.