GLAZBENE NAGRADE

MCR ima najviše nominacija za nagrade magazina Kerrang!

05.05.2011 u 16:40

Bionic
Reading

Slavni američki bend My Chemical Romance vodi u nominacijama za godišnje nagrade prestižnog britanskog glazbenog magazina Kerrang! s čak pet nominacija

Otkačeni MCR koje predvodi Gerard Way nominirani su između ostalog i za najbolji album ('Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys') te za najbolji video spot ('Na Na Na').

'Velika Britanija je naše omiljeno mjesto za live nastupe gdje se uvijek osjećamo dobrodošlima. Zahvaljujemo svima i nadamo se da ćemo ovo ljeto zasvirati u Velikoj Britaniji', kazao je Way.

Četiri nominacije imaju 30 Seconds to Mars koje ćemo uskoro prvi puta vidjeti u Hrvatskoj na Mars festivalu, dok su Avenged Sevenfold nominirani u tri kategorije.

Za životno djelo nagradu magazina Kerrang! dobit će, sasvim zasluženo, Ozzy Osbourne.

Svečanost dodjele održat će se 9. lipnja.

Među nominiranima u raznim kategorijama su i Asking Alexandria, Black Veil Brides, bend Taylor Momsen The Pretty Reckles, metalcore atrakcija Bring Me the Horizon (nastupaju u zagrebačkoj Močvari u 14. lipnja), Bullet for My Valentine, Panic! At the Disco, A Day to Remember, Enter Shikari Paramore All Time Low i mnogi drugi.