NOVO POJAČANJE

Potvrđen angažman Dakote Fanning u 'Mladom mjesecu'

10.03.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Spekulacije da će se Dakota Fanning, 15-godišnja zvijezda filmova 'Ja sam Sam', 'Push' i 'Charlotteina mreža', pojaviti u ulozi Jane, vampirice opasnih mentalnih sposobnosti iz talijanske loze Volturi, službeno su potvrđene

Nježna plavuša novo je glumačko pojačanje Mladog mjeseca, nastavka Sumraka prema bestselerima književnice Stephenie Meyer.

Nakon što se mjesecima spekuliralo tko će se pridružiti glumcima 'Mladog mjeseca', People.com prenosi kako su predstavnici za medije Summit Entertainmenta konačno potvrdili da ćemo mladu glumicu gledati kao Jane u nastavku tog velikog filmskog hita.

'Super stvar je ta da sam prirodno vrlo blijeda pa šminkeri neće imati problema s postizanjem vampirskog looka', kaže Dakota dodajući kako se posebno veseli što će dobiti priliku surađivati s Robertom Pattinsonom za kojeg kaže da je 'presladak'.

Mlada glumica se veseli i što Jane ima i svoju mračnu stranu pa će i to biti veliki izazov.

'Dosad sam glumila samo dobrice, pa će ta uloga biti zanimljiva i zbog tog odmaka', rekla je Dakota. Premijera filma, kao što je već ranije najavljeno, zakazana je za studeni ove godine, a snimanje je nedavno započelo na lokacijama u Vancouveru.