Teen RADIONICE ZA MLADE

Riješite se stresa i poradite na samopouzdanju

  • Autor: tportal.hr
  • 26.4.2011 16:05:48
  • 26.4.2011 9:57:41

Kako pomoći mladima koji su tužni, bezvoljni, teško nalaze prijatelje ili nemaju volje za učenjem? Rješenja nude radionice YES! Youth Empowerment seminar i Art Excel - All Round Training in Excellence

YES! Youth Empowerment seminar namijenjen je mladima srednjoškolske dobi. Taj jedinstveni program daje im potrebne alate i znanja koji će im pomoći da budu uspješni i žive puni potencijal života.

All Round Training in Excellence
- sveobuhvatni je trening izvrsnosti. Radi se o visokoučinkovitom znanju za nošenje sa stresom i edukaciji o ljudskim vrijednostima. Namijenjen je djeci i tinejdžerima.

Art of Living Foundation pokrenuo je taj jedinstveni program kao odgovor na globalnu krizu zdravlja i vrijednosti s kojom se danas suočavaju djeca i mladi. Vođen na način privlačan djeci i mladima, bez obzira na njihovo podrijetlo, program svojim specifičnim pristupom prilagođenim psihosocijalnim potrebama djece budi najdublje potencijale i najveće vrijednosti u njima. Djeca nauče važne vještine kao što su uklanjanje stresa, nošenje s emocijama, nošenje s pritiscima i razvoj samopouzdanja, kao i tehnike koje jačaju usredotočenost i sposobnost učenja. Program  pokazuje djeci i tinejdžerima kako postati odgovoran, a ipak ostati nesputan, radostan, kreativan, pun ljubavi i zabavan.

Radionice se održavaju u zagrebačkom Centru umijeća življenja u Ilici 62.

Detaljnije o svemu saznajte na www.facebook.com/event.php?eid=212048485490500 i www.facebook.com/event.php?eid=194740357238010.

   

 
 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više