ŠTO BI NAPRAVILA VAŠA MAJKA

Rublje za apstiniranje od seksa

20.04.2011 u 09:48

Bionic
Reading

Roditelji često kapituliraju pod činjenicom da ne mogu kontrolirati svoje tinejdžere. No, neke se majke ne žele samo tako predati. Što bi napravila vaša majka linija je donjeg rublja za tinejdžere kojima ih se upozorava na važnost apstinencije od seksa, a osmislile su je i dizajnirale zabrinute majke tinejdžerica

Kolekcija se prodaje online i prigodno se zove Što bi napravila vaša majka, a uključuje bokserice i potkošulje s natpisom 'Samo ti sanjaj'…

U tvrtki Što bi napravila vaša majka kažu da su htjeli napraviti donje rublje koje će potaknuti obiteljske razgovore o moralnijem ponašanju. Ovo je rublje mali, diskretni podsjetnik.

Iako je malo vjerojatno, londonski Daily Mail procjenjuje da će ovo osvojiti srca većine mladih u Velikoj Britaniji, kolekcija donjeg rublja možda će naići na plodno tlo sve jačeg apstinencijskog pokreta u SAD-u.

Naime, u posljednjih je nekoliko godina u SAD-u izniklo nekoliko kršćanskih pokreta koje propagiraju djevojkama čuvanje djevičanstva prije braka.

Najistaknutiji je True Love Waits, u kojoj sljedbenice nose apstinencijski prsten kojim pokazuju svoju odluku da ostanu djevice do braka, a nosile su ih (ili još uvijek nose) poznate Disneyjeve zvijezde poput Selene Gomez, Demi Lovato, Jonas Brothers i dr.