VANESSA HUDGENS:

Alex Pettyfer je seksi i s maskom na licu

19.04.2011 u 16:08

Bionic
Reading

Slatka glumica koja se proslavila kao Gabriella u filmskom serijalu 'High School Musical' kaže da se super zabavila na snimanju filma 'Beastly', verziji poznate priče 'Ljepotica i zvijer'

Tamnokosu Vanessu znamo kao bivšu djevojku Zaca Efrona s kojim je prekinula dugogodišnju vezu krajem prošle godine, a svojim se najnovijim ulogama polako odmiče od tipične Disneyeve princeze.

'Lik koji glumim hrabra je cura koja vidi ljepotu u ljudima. Drugačija je i ne pada samo na vanjštinu. Bilo je neobično glumiti Lindy jer je Alex Pettyfer, moj filmski partner, imao masku na licu, ali opet je bio nevjerojatno seksi. Transformirao bi se u posve novu osobu. Pomalo misteriozno, a opet neodoljivo. Alex je bio jako seksi s tom maskom', smije se Vanessa (22).

Mladu glumicu mogli smo vidjeti u još jednoj posve netipičnoj ulozi, u filmu 'Babydoll uzvaraća udarac', SF akcijskom trileru, a prema njezinim riječima, obje uloge su za nju predstavljale novi izazov kojem se jako veselila, piše Digitalspy.

Vanessa je pak otkrila da bi rado prihvatila i gostovanje u popularnom serijalu Glee gdje bi pjevala nešto, kako je rekla, jazzy.

'Izabrala bih nešto sasvim drugačije od svega s čime me ljudi povezuju. Možda neku stvar Nine Simone ili nekog jazz izvođača. To je ono što najčešće slušam dok odmaram', rekla je Vanessa.