ŠTO SE NOSI?

Trendi lakovi za nokte ovog proljeća

20.04.2011 u 10:14

Bionic
Reading

Ovoga proljeća cure koje vole biti in svoje nokte će ukrasiti lakovima u pastelnim bojama, metalik sivoj i boji kože

Boja nokta

Lak u prirodnoj boji nokta pravi je hit ovog proljeća. Mnogi modni dizajneri, među kojima i Marc Jacobs, već su ga pokazali na svojim proljetnim modnim revijama. Samo pripazite da boja bude svjetlucava, a ne mutna. Radi se o naoko običnom laku za nokte koji je ujedno izrazito provokativan i moderan.

Svijetloplava

Već znamo da su sve nijanse plave boje odjeće totalno in ovog proljeća i cijele godine, a popularizirala ju je Kate Middleton koja će se uskoro vjenčati s princom Williamom. Slično je i s lakovima za nokte, pa tako nećete pogriješiti ako izaberete neku od nijansi plave boje. Želite li biti totalno in, svakako izaberite svjetlije tonove i neonsko plave nijanse.

Svijetloružičasta

Svijetloružičasti lak koji već lagano prelazi u boju breskve pravi je hit. Posebno je dobar za one djevojke koje žele naglasiti svoju tamniju put.

Boja lavande

Lak u boji lavande vaše je tajno oružje ovog proljeća. Dobra je vijest da pristaje uz sve tonove kože. Totalno je in zagasitija boja lavande, pomalo pepeljasta. Ako uz ovo još izaberete smokey eyes, bit ćete tema večernjeg izlaska.

Metalik siva
Metalik siva

I to što tamnija, to bolja. Ne zaboravimo na Lady GaGu i njezine metalik kreacije koje su sigurno imale utjecaja na ovaj izbor modnih stilista. Želite li izgledati kul poput ledene kraljice, s ovim lakom za nokte sigurno nećete pogriješiti.

Svijetlozelena

Zelena nikada ne gubi svoj sjaj, pa je tako i ovog proljeća. Kao i kod drugih pastelnih boja, i za zelenu vrijedi pravilo – što svjetlije, to ste više in. Jedna od najboljih izbora svakako je smaragdno zelena i njoj slične.

Ne zaboravimo ni na...

Crvenu i narančastu.
Svakako zaboravite na izrazito crvene nokte, barem ako želite slijediti modu, te izaberite one nešto svjetlijih nijansi, koje već prelaze prema ružičastoj. Što se narančaste tiče, nećete pogriješiti ako izaberete izrazito narančaste nijanse.

Također, in su kraći nokti, a ukrasi na noktima su out.