ZAJEDNO!

Ke$ha i Iggy Pop protiv pokolja tuljana

15.04.2011 u 07:32

Bionic
Reading

Pjevači Ke$ha i Iggy Pop udružili su snage i zajedno s PETA-om krenuli u akciju protiv pokolja preko 400.000 beba tuljana u Kanadi

Pokolj bi trebao započeti sljedeći tjedan, a kampanja kreće prema kanadskoj vladi koja ima plan prodavati tuljanovo krzno diljem svijeta, iako su mnoge zemlje poput Hrvatske, ali i cijele EU zabranile bilo kakve proizvode koje sadrže dijelove tuljana.

Ke$ha i Iggy Pop potiču svoje obožavatelje da pišu kanadskom premijeru Stephenu Harperu kako bi zaustavio pokolj nad ovim krasnim životinjama.

'Sretna sam što sam nedavno gledala divlje tuljane u prirodi i zaljubila sam se u ta predivna stvorenja. U Kanadu dolaze mame tuljanice kako bi rodile svoju djecu, što bi trebala biti čast. Međutim, krzno beba tuljana tako je meko, zbog čega ih mnogi ubijaju', rekla je Ke$ha.

Uz to, pjevačica je dodala: 'Kanadski pokolj tuljana je barbarski i zastarjeli čin. Moja glazba i moji fanovi dio su pokreta mladih koji žele donijeti pozitivne promjene na svijet. Znam da ćete mi pomoći da dođemo do toga da Kanada zabrani ovaj pokolj, a jedino mjesto gdje će se još moći vidjeti krzno bebe tuljana bit će muzej!'