TEŠKE NOTE

Willow Smith obožava metal

09.04.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Willow Smith, desetogodišnja kći Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith, prema riječima njezine majke Jade, veliki je fan metal glazbe

Jada koja je svojedobno bila pjevačica metal benda Wicked Wisdom, kaže da mala Willow koja se proslavila hitom 'Whip My Hair', zapravo uživa u teškometalnim zvucima.

Iako se to na prvi pogled ne bi zaključilo budući da njezin glazbeni stil prije podsjeća na r'n'b/dance/pop izvođače poput Rihanne nego npr. na Iron Maiden, Panteru ili Slayer, Willow voli metal glazbu.

'Vjerojatno će Willow to pokazati kad malo odraste, ali ona ona jako voli metal. Njezin omiljeni bend je Lamb of God i često sluša njihov album 'Killadelphia', rekla je Jada koja je napustila bend kako bi posvetila karijeri svoje djece.

Jada ja ispričala da je, dok je bila pjevačica metal benda Wicked Wisdom, bila izložena neprestanim kritikama na internetu, ali da je iz svega toga izašla samo jača.

'Hejteri su me stalno pljuvali na forumima. To je bilo vrlo neugodno iskustvo. Primala sam čak i prijetnje smrću kad su me pozvali na Ozzfest. Iako mi je bilo teško, nisam se dala obeshrabriti. Svi su me podržali u tome. Samo sam si rekla da su to zli ljudi koji nemaju pametnijeg posla, već da pišu ružne stvari na internetu', ispričala je Jada.