Teen BAND-AID

'Nema isprike' uskoro u eteru

  • Autor: N.LJ.J.
  • 28.11.2008 22:33:24
  • 28.11.2008 0:00:00

Promocija pjesme 'Nema isprike' održat će se 3. prosinca ove godine u 11 sati, u hotelu The Regent Esplanade Zagreb. Nakon predstavljanja pjesme i spota, održat će se i kratko druženje s izvođačima i organizatorima

Pjesma 'Nema isprike' projekt je hrvatskog band-aida za životinje u kojem su, između ostalih, sudjelovali Toni Cetinski, Oliver Dragojević, Lea Dekleva, Jelena Radan, Maja Vučić, Massimo Savić te mnogi drugi i tako dali svoj glas u borbi za prava životinja.

Projekt 'JA VOLIM ŽIVOTINJE', u sklopu kojeg je i snimljena ova pjesma, humanitarnog je karaktera i za cilj osim skretanja pozornosti na zaštitu i prava životinja, ima i izgradnju utočišta za zlostavljane životinje. Osmišljen je tako da, usprkos teškim situacijama u kojima se nalaze životinje, potiče na pozitivno razmišljanje i aktivno zalaganje građana za zaštitu i prava životinja te bolju budućnost svih nas na ovom planetu.

Tekst i glazbu za pjesmu 'Nema isprike' napisala je kantautorica Lea Dekleva, a aranžman je napravio Miro Buljan. Videospot snimio je i producirao Vanja Vascarac, a fotografirao je Filip Čargonja. Ubrzo nakon promocije za predstavnike medija, pjesma 'Nema isprike' zavrtjet će se i na svim hrvatskim radijskim postajama.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više