HAYLEY WILLIAMS:

'Nisam se zaručila s Chadom'

03.03.2009 u 17:00

Bionic
Reading

Hayley Williams, pjevačica sve popularnijeg američkog benda Paramore opovrgnula je vijest o svojim navodnim zarukama koju je objavio jedan web site zadužen za tračeve o slavnima

Dvadesetogodišnjakinja iz Tennesseeja kaže kako nije istina da se zaručila sa svojim dečkom, Chadom Gilbertom (27), također glazbenikom, gitaristom grupe New Found Glory

Glasine su krenule kad je celebrity bloger Zack Taylor objavio da su se Hayley i Chad zaručili ovog vikenda u Nashvilleu.

Prema Taylorovim informacijama, mlada pjevačica navodno planira veliko vjenčanje 2011. u svom gradu Franklinu.

'Nisam imala pojma da sam se zaručila. Onda mi je baš drago zbog mene. Čestitam si', našalila se na te tračeve na stranici benda Paramore simpatična crvenokosa pjevačica impozantnog glasa.

'Osjećam se glupo što uopće moram raspravljati o takvim stvarima. Istina je da se nisam zaručila s Chadom', poručila je Hayley.

Paramore je dosad objavio 'All We Know Is Falling' (2005) i 'Riot!' (2007), a izlazak trećeg albuma predviđen je za ovu godinu. Kako je Hayley ranije najavila, album će poprilično iznenaditi njihove fanove jer će se razlikovati od njihovih prijašnjih glazbenih izdanja.