Teen JUSTIN BIEBER:

Živio sam u kući prepunoj miševa

  • Autor: E. K.
  • 21.3.2011 16:09:44
  • 21.3.2011 14:39:52

Justin Bieber, 17-godišnja pjevačka senzacija porijekom iz Kanade, otkrio je da je nekad živio u oronuloj kućici prepunoj miševa

'Bili smo jako siromašni. Nakon što je mene i mamu napustio moj otac Jeremy, nismo imali novca da si priuštimo bolji smještaj, pa smo živjeli u jadnoj maloj kući prepunoj miševa. To mjesto je bilo depresivno i vrlo prljavo. Nisam imao ni normalan krevet, već nekakav prastari plavi ležaj na razvlačenje', kaže Justin koji se proslavio preko YouTubea.

Mladi pjevač čije se bogatstvo sada procjenjuje na preko 10 milijuna dolara kaže da bi se volio pojaviti u novom remakeu mjuzikla Oliver! iz 1966. prema romanu Charlesa Dickensa o siromašnom dječaku iz sirotišta.

'Mogu se poistovjetiti s Oliverom Twistom. Nekad u našem frižideru nije bilo ništa osim možda makarona sa sirom. Živjeli smo vrlo teško. Mama se mučila da nas prehrani', rekao je Bieber.

Mladi pjevač trenutačno je u središtu pozornosti medija zbog veze sa Selenom Gomez te filma Never Say Never o njegovom životu koji je veliki hit u svjetskim kinima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više