DIANNA AGRON

Nekoliko savjeta za ljepotu zvijezde serije 'Glee'

19.03.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Nježnu plavušu, najpoznatiju po ulozi uštogljene navijačice Quinn Fabray, možemo gledati i u uzbudljivom trileru 'Ja sam broj četiri' koji igra i u našim kinima, kaže da u privatnom životu ne voli koristiti puno make upa

'Nikad ne pretjerujem sa šminkom izvan seta. Prije sam koristila puno više make upa, no sad mi je najvažnije imati kvalitetnu maskaru, dobru podlogu za lice i balzam za usne. To su tri stvari bez kojih ne mogu. Svim curama savjetujem da ne pretjeruju s količinama šminke jer to nikad ne izgleda lijepo. Nikad ne zaboravim ni temeljito očistiti lice navečer', rekla je Dianna (24).

Dodala je da najviše voli jednostavne frizure, a vrlo često kosu nosi podignutu u pundžu.

Osim što se brine o svojoj koži izvana, Dianna kaže da ne može živjeti bez velikih količina vode.

'Svaki dan popijem jako puno vode. Unositi vodu u organizam je jako bitno', rekla je Dianna koja je i vegetarijanka.

Otkrila je i da je imala veliku tremu nakon što je dobila ulogu Quinn jer se bojala da neće biti dorasla toj ulozi.

'Nisam imala previše iskustva s pjevanjem poput drugih kolega. Ali uspjela sam se nekako opustiti', kaže Dianna koja ističe da joj je jedno od najljepših iskustava bio izlazak na pozornicu kad je predstava 'Glee' nagrađena Zlatnim globusom.

Inače, nedavno se pričalo da je zgodna glumica prekinula vezu s kolegom iz filma 'Ja sam broj četiri' Alexom Pettyferom navodno zbog jednog provokativnog fotosessiona koji je snimio s dvije manekenke.