SELENA GOMEZ:

Pogodile su me uvrede Bieberovih fanova

16.03.2011 u 15:15

Bionic
Reading

Mlada glumica i pjevačica ni kriva ni dužna se našla na udaru fanatičnih obožavateljica megazvijezde Justina Biebera. Selena Gomez kaže da su je ružne riječi koje je mogla pročitati na internetu jako povrijedile

Bielebersi kako se nazivaju najodaniji Justinovi fanovi, redom obožavateljice, obrušile su se na 18-godišnju Disneyevu glumicu i pjevačicu nakon što je objavljeno da je ova zgodna crnka u vezi s novim teen idolom.

'Nije mi bilo baš lako pročitati sve te negativne komentare na internetu. Povrijedile su me ružne riječi fanova. Poznajem Justina jako dugo i dobri smo prijatelji. Nastradala sam, a nisam ništa loše napravila. Ipak, uz mene su bili moji prijatelji, obožavatelji i obitelj. Oni su mi bili velika podrška', rekla je Selena, piše Femalefirst.

Sel kaže da im nije to previše zamjerila jer je i ona kao klinka bila zaljubljena u Jessea McCartneyja pa je mrzila njegovu tadašnju curu Katie Cassidy (Juliet iz 'Tračerice').

'Bila sam bijesna i tužna kad sam doznala da je Jesse s Katie. Mrzila sam je. Htjela sam biti s njim. On je bio moja tiha patnja', prisjeća se Selena koja je nedavno na setu filma 'Monte Carlo' upoznala Katie i zbližila se s njom.

'Ispostavilo se da je Katie sjajna cura. Ona je najljubaznija osoba koju sam upoznala', kaže Gomez.

Inače, Selena je svoju novu pjesmu 'Who Says?' posvetila upravo haterima na internetu.