AVRIL LAVIGNE:

Maštala sam da me intervjuiraju Letterman ili Leno

08.03.2011 u 14:45

Bionic
Reading

Avril Lavigne, 26-godišnja kanadska pop punk princeza, otkrila je da je oduvijek bila uvjerena da će postati glazbenica. Pjevačica kaže da se pretvarala da je gošća Davida Lettermana i Jaya Lenoa

'Kao klinka maštala sam da sam slavna pjevačica. Stajala sam na krevetu, držala četku za kosu i pjevala ispred ogledala na ormaru. Glumila sam da dajem intervju kod Lettermana ili Jaya Lenoa', otkrila je ova nježna Kanađanka koja je upravo danas, 8. ožujka objavila novi, četvrti album Goodbye Lullaby.

Omot albuma 'Goodbye Lullaby' Avril Lavigne

Na albumu 'Goodbye Lullyby' (RCA/Sony Music/Menart) radila je dvije godine. Singl 'What the Hell' govori o zabavi i slobodi, dok pjesma 'Smile' govori o dragim ljudima u njezinom životu. O vezama je progovorila u pjesmi 'Push', dok svoju ranjivu stranu pokazuje u pjesmi 'Wish You Were Here'. Pjesma 'Goodbye' posvećena je njezinoj snazi da zatvori jedno poglavlje svojega života i krene u drugo.

Na albumu se nalazi i pjesma 'Alice', koju je Avril napisala za film Tima Burtona 'Alisa u zemlji čudesa'.

'Osjećam da sam s ovim albumom odrasla. Glazbom se bavim gotovo deset godina. Sada imam 26 godina, a prvi sam singl objavila kad sam imala 17 godina, što znači da sam je napisala sa 16 godina. Otada je prošlo deset godina i bilo je to zanimljivo putovanje i iskustvo. Super je stvar što sam i sama producirala nekoliko pjesama, i to prvi put u životu', rekla je Avril koja se uspješno bacila i u modne vode s kolekcijom Abbey Dawn te parfemima koji su vrlo brzo postali pravi hit.

Avril je od početka karijere prodala više od 30 milijuna primjeraka diljem svijeta, a može se pohvaliti čak s osam nominacija za nagradu Grammy i sedam kanadskih nagrada Juno.

Album su producirali Avril Lavigne, Deryck Whibley, Butch Walker, Max Martin i Shellback.