MIRANDA COSGROVE:

Želim karijeru kakvu ima Natalie Portman

07.03.2011 u 10:12

Bionic
Reading

Ova simpa cura u showbizzu je otkad zna za sebe, a našim gledateljima je možda najpoznatija kao ambiciozna mala menadžerica Summer u filmu 'School of Rock' s Jackom Blackom. Njezina serija 'iCarly' velik je hit u SAD-u, a manje je poznato da je upravo Miranda najbolje plaćena TV teen glumica (zarađuje čak tri puta više od Miley Cyrus i Selene Gomez – zajedno). U novom Seventeenu otkrila je što želi u budućnosti, ponešto o dečkima te neke zanimljive stvari o sebi

Ova sedamnaestogodišnjakinja, usprkos silnim milijunima na svom bankovnom računu, nije nimalo rastrošna, nema tjelohranitelje, ne pravi skandale, druži se s istim prijateljima iz osnovne škole, a planira zamrznuti svoju glumačku karijeru zbog školovanja na fakultetu. Otkrili su je agenti dok je plesala i pjevala u jednom restoranu, a za ulogu u filmu 'School of Rock' izabrana je na audiciji na kojoj je bilo 1000 djevojčica.

U intervjuu za magazin Seventeen otkrila je da najčešće provodi slobodno vrijeme u društvu svojih prijatelja koji nisu poznati.

'To je super stvar jer često idem na srednjoškolske partyje. Osim toga, uzvanici me vrlo rijetko prepoznaju', smije se Miranda (17).

Dodala je da izazivati skandale jednostavno nije njezin stil.

'Često pročitam u komentarima ili na forumima: Zar ta cura nikad ne napravi ništa ludo ili nepromišljeno? No to ne bih bila ja. Pomalo sam dosadna, rekla bih. Da sam u običnoj srednjoj školi, vjerojatno bih bila među autsajderima', rekla je Miranda, koja se školuje kod kuće.

Od glumica jako cijeni Natalie Portman i ovogodišnju voditeljicu Oscara Anne Hathaway. Od glumaca obožava Roberta Pattinsona i Orlanda Blooma

'Željela bih imati karijeru poput Natalie. Upustiti se svim srcem u te neobične uloge čini mi se kao velik izazov. Zbilja joj se divim', kaže Miranda, dodajući da bi se rado pojavila u seriji Glee.

Miranda je totalni gleek i oduševljena je tom kultnom serijom koju ne propušta.

'Da me pozovu, rado bih prihvatila angažman. Bila bih neka otkačena gotičarka. Probala bih nešto sasvim novo', kaže Miranda.

Manje je poznato da je ova vrijedna cura objavila i album Sparks Fly te ga upravo promovira na turneji.

Ima li Miranda uopće vremena za ljubav zbog brojnih poslovnih obaveza?

'Imala sam samo jednog ozbiljnog dečka. Bili smo zajedno tri godine, to je bila veza na daljinu, ali došli smo u fazu kad više nije išlo. No zauvijek ću ga pamtiti. Još uvijek se oporavljam od prekida. Prolazila sam teške trenutke i moje su prijateljice morale slušati moje jadikovke. Izašla sam s nekoliko dečki nakon prekida, no to nije potrajalo jer nisam preboljela bivšeg', rekla je.

Iako je mnogi uspoređuju s Miley ili Selenom te se stalno spekulira da između njih vlada veliko rivalstvo, Miranda kaže da ih je srela svega nekoliko puta u životu.

'Ne poznam ih dovoljno dobro, no čine mi se kao kul i simpatične cure. Nismo ni prijateljice ni neprijateljice', rekla je Miranda.