ŽENSKI RAZGOVORI

Pet stvari koje ti dečko sigurno neće nikada reći

05.03.2011 u 14:11

Bionic
Reading

Ponekad ti se čini da su dečki s nekog drugog planeta te da funkcioniraju posve drukčije od cura. Zanima te što ti oni nikada ne bi priznali, a mota im se po glavi? Na pravom si mjestu, pa krenimo!

1.Šokantno, ali sviđa im se biti nečiji dečko - mnoge cure misle da dečki uživaju biti solo i uživati u svim blagodatima samačkog života. Iako postoje neki pripadnici jačega spola koji se nikada neće skrasiti te će vječito biti u potrazi za novim komadima, većina dečki će priznati da im se sviđa biti u sretnoj vezi s curom zbog koje im rade leptirići u trbuhu i znoje im se dlanovi.

2. Ne vole strategiju 'nedostižne ledene kraljice' - mnogim dečkima nije baš napeto kad njihova bolja polovica non-stop glumi ice queen, tj. igra ulogu neosvojive ledene kraljice. Oni priznaju da im je to na početku veze intrigantno i simpatično jer dečki vole kad se moraju izboriti za srce njihove voljene, no ako ih ta cura stalno zavlači i igra igrice, to bi mogao biti kontraefekt. Dakle, ledena kraljica u malim količinama na početku veze može proći, no kasnije nikako nije poželjna.

3. Super im je kad vas njegovi frendovi prihvaćaju, ali ne previše – dečkima je jako bitno da se njihova cura sviđa njegovim prijateljima. Dobro je poznato da ako njegovo društvo kaže da si OK, onda si uspješno prošla test. Ako pak odugovlači s upoznavanjem s prijateljima, možda je razlog i to što misli da si previše hot i da bi te netko mogao preoteti. Vjerovala ili ne, mnogi dečki se zapravo potajno boje da bi se mogla svidjeti nekom njegovom prijatelju, no to nikad ne bi priznali na glas. Ipak, utješna je stvar da ta nesigurnost lagano nestaje s godinama, no nažalost - kod nekih nikad.

4. Drago im je kad su vam njegovi prijatelji simpatični, ali ne previše – ovo je vrlo slično prethodnom odlomku.
Naravno, dečki su jako ponosni ako se njihova cura super uklopi u njihovo društvu i kad ne sjedi kao nijema statua u nekom kutu.
No nema dečka koji neće biti mrvicu ljubomoran ako počneš davati više pozornosti nekom njegovom prijatelju dok je on pored tebe. Dečkima to jednostavno nije prihvatljivo jer žele da svoju pažnju usmjeriš na njega. Zato ako se uvijek bezbrižno zapričaš s njegovim frendom, ni slučajno nemoj da se on osjeti isključeno. Pomalo djetinjasto, rekle bi cure, ali tako funkcioniraju dečki.

5. I dečki se brinu da će biti nogirani – to nije samo strah rezerviran za cure jer i mnoge pripadnike jačega spola itekako to brine. Magazini su prepuni savjeta za cure kako da zadrže svog voljenog, no isto to pitanje muči i dečke. I oni se boje da će biti ostavljeni, iako se pretvaraju da su kul, čak možda i više nego cure. Osim toga, najbolji način da zadržiš dečka jest taj da se opustiš, ne razmišljaš o svim mogućim crnim scenarijima ili o tome da ćeš sigurno biti ostavljena. Prepusti se osjećajima i budi neopterećena – to je možda najbolji savjet svima u vezama.