GEORGIA DAVIS

Upoznajte najdeblju britansku tinejdžericu

22.02.2011 u 08:19

Bionic
Reading

Sedamnaestogodišnja Georgia Davis najdeblja je tinejdžerica u Velikoj Britaniji. Iako je ranije skinula kile, sada su joj se vratile pa teži 254 kilograma

Georgia je uspješno skinula kilograme u američkom kampu, međutim kada se vratila iz njega, počele su se vraćati, što ju je deprimiralo te je počela jesti više nego inače.

Liječnici upozoravaju da bi zbog prekomjerne kilaže mogla vrlo rano umrijeti, a Georgia o svemu kaže: 'Pokušavam ne misliti o tome jer kada počnem, uspaničim se. Ali znam da je problem velik.'

Iz kuće izlazi jednom tjedno, a sva ogledala u kući je prekrila da se ne bi vidjela.

'Ljudi bulje u mene, ali sada me više nije briga', kaže Georgia.

U kolovozu 2008. Georgia je imala 209 kilograma pa je otišla u kamp u SAD-u, gdje jednomjesečni boravak košta 3.600 dolara. Ondje je skinula kilograme te pobijedila dijabetes. Ohrabrivali su je da svakog dana napravi 10.000 koraka pa je poslije izlaska iz kampa imala 114 kilograma.

No u lipnju 2009. vratila se u Veliku Britaniju da bi se brinula o bolesnoj majci i tada su se kilogrami počeli vraćati. Naime, Georgia kaže da joj je na povratku iz SAD-a majka rekla da nije ništa uspjela spremiti za ručak pa su uzele pržene krumpiriće i ribu. Tako je sve krenulo nizbrdo.

Ovako izgleda Georgijin dnevni meni: doručak – dvije zdjele kukuruznih pahuljica, dva komada tosta i dvije čaše Coca-cole; ručak – prženi krumpirići i dvije porcije ribe, četiri komada kruha i maslaca te dvije čaše Coca-cole; večera – špageti bolonjez sa sirom i paket keksa. Između obroka jede čokoladice.