LEIGHTON MEESTER:

Volim kad dečko napravi prvi korak

03.02.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Leighton Meester, zvijezda 'Tračerice' u kojoj igra otmjenu spletkarošicu Blair, ima pune ruke posla - snimila je film s Gwyneth Paltrow 'Country Strong', a vidjet ćemo je i u dva nova filma 'The Roomate' i 'Monte Carlo'. A što misli o ljubavi i dečkima, otkrila je u najnovijem broju Seventeena

Nova epizoda popularne serije 'Tračerica' prikazana je prošloga tjedna u SAD, a lik za koji mnogi tvrde da drži cijelu radnju je svakako Blair Waldorf koju igra Leighton Meester. Iako mnogima možda antipatična, ipak, složit će se svi, 'Tračerica' bez nje bi bila dosadna!

Ipak, glumica je već nekoliko puta u intervjuima ponovila da nema puno sličnosti s Blair.

'Često moram ući u sasvim drugo stanje kako bih odglumila njezine odluke. Ona stvara odluke koje ja sam u svom životu sigurno ne bih'. Premda je također često hvaljena zbog svog modnog stila Leighton, za razliku od svog uvijek dotjeranog lika, najviše voli kad je bez šminke. Od kozmetičkih potrepština, najvažniji su joj uvijač za trepavice i krema za zaštitu od sunca.

Leighton je pronašla i ljubav na setu te serije s glumcem Sebastianom Stanom (igra Cartera Baizena), no njihova veza je nije potrajala. Mlada glumica kaže da ju je svaki prekid dosad povrijedio jer ona nije cura koja se lako zaljubljuje.

'Nisam imala puno veza zato što ne mogu svoje srce dati tek tako. Zato je puno bolnije kad prekinete. Ipak, ljubav moje obitelji mi je puno pomogla svaki puta da to prebolim. Jako smo povezani i imam njihovu nesebičnu podršku i ljubav', rekla je Leightonza Seventeen.

Kad je pak riječ o dečkima, glumica kaže da je po tom pitanju vrlo staromodna.

'Možda sam konzervativna, no volim da dečko napravi prvi korak. Isto tako mi se sviđa kad me netko osvaja. Nisam od onih cura koje same kreću u akciju. Ne volim ni igrice. Mislim ako ti se netko sviđa, nazovete je i dogovorite izlazak. Ne razumijem taktiziranja i previše filozofije. Sve je tako jednostavno, zar ne? Obično se prvo sprijateljim s nekim dečkom, pa se stvari poslije poslože. Ali obavezno čekam inicijativu od muške strane', otkriva Leighton.

Glumica kaže da su prekidi ponekad olakšanje.

'Ako se loše osjećate u nekom odnosu, morate ga okončati. Nakon toga slijedi olakšanje. Nikad nisam voljela dramatične veze pune svađa i obrata. To je iscrpljujuće i nezdravo', smatra. Dodala je da za nju nije najvažnija stvar imati dečka već ljubav.

'Ljubav je za mene vrlo bitna. To je ljubav koju osjećam prema mojoj obitelji, prijateljima ili kućnom ljubimcu. Ljubav vas promijeni, bez obzira radi li se o dobrim ili lošim iskustvima. Uvijek se nešto nauči iz dobre ili loše veze. To su sve životna iskustva', rekla je Leighton. Glumica se prisjetila kako je prije 'Tračerice' muku mučila s financijama.

'Stalno zahvaljujem sudbini na angažmanu u 'Tračerici'. Prije sam zbrajala kovanice da si kupim najjeftiniji tacos na benzinskoj, a sad si mogu puno toga priuštiti. Život je katkad nepredvidljiv', priča Leighton Meester.