'WHAT THE HELL'

Novi spot Avril premijerno na MTV-ju

26.01.2011 u 07:19

Bionic
Reading

U četvrtak, 27. siječnja, na regionalnom MTV-ju bit će premijerno prikazan spot Avril Lavigne za pjesmu 'What the Hell' koja najavljuje njezin novi album 'Goodbye Lullaby'

MTV i Menart najavljuju premijeru spota za novi singl 'What The Hell' kanadske pjevačice Avril Lavigne, ovog četvrtka, 27. siječnja, u 12, samo na regionalnom MTV-ju!

Nakon tri uspješna studijska albuma i četiri godine od posljednjeg izdanja, Avril se vraća s novim albumom Goodbye Lullaby, za koji i sama kaže da je znatno emotivniji od prethodnih. 'Prilikom stvaranja albuma dopustila sam sebi da budem ranjiva. Mislim da su to stvarni trenuci s kojima se ljudi mogu najviše poistovjetiti. Oni koji su čuli album, imali su snažne emotivne reakcije, pa sam shvatila da, ako je nešto toliko realno, vjerojatno će nekoga i dirnuti.

Ljepota glazbe je u tome što je otvorena za interpretaciju', izjavila je mlada pjevačica.

Avril je autor ili koautor svih pjesama na albumu, a sama je i producirala dvije stvari: 4 Real i Goodbye. Izlazak albuma najavljen je za 8. ožujka ove godine.

Vrckava pjesma What The Hell govori o zabavi i slobodi, a spot je režirao amerikanac Dave Meyer.

Inače, Avril se, nakon razvoda od supruga Derycka Whibleyja iz grupe SUM 41, zaljubila u Brodyja Jennera, a par je, sudeći prema dobro upućenim celeb izvorima, nerazdvojan i jako zaljubljen.