Teen PRESTIGLA MILEY

Lovato je najisplativija Disneyjeva zvijezda

  • Autor: E. K.
  • 19.1.2011 17:00:12
  • 19.1.2011 14:32:25

Demi Lovato, 18-godišnja glumica i pjevačica, najbolje je plaćena Disneyjeva zvijezda u 2010. godini. Svojom je zaradom prestigla i donedavno nedodirljivu teen kraljicu Miley Cyrus

Demi Lovato bila je najprofitabilnija glazbenica među svim Disneyjevim zvijezdama, a njezini su se nosači zvuka koje je objavio Hollywood Records, najbolje prodavali prošle godine od svih Disneyjevih izvođača.

'Od izdanja Hollywood Recordsa, najbolje su se prodavali albumi 'Here We Go Again' i 'Don’t Forget' Demi Lovato', stoji u Disneyjevom priopćenju.

Inače, Lovato je krajem prošle godine zaprepastila javnost i fanove kad se prijavila u rehabilitacijsku kliniku nakon što je doživjela živčani slom. Kako se kasnije ispostavilo, Demi je imala problema s poremećajima u prehrani, samoozljeđivanjem pa čak i drogama, a stres, prenakrcan raspored i prekid veze s Joeom Jonasom, samo su bili okidač.

Glumica i pjevačica dobro se oporavlja, a nedavno se zahvalila svojim fanovima na podršci.

Demi se proslavila ulogom u filmovima Camp Rock i Camp Rock 2, a 2009. dobila je Teen Choice Award kao zvijezda godine za ulogu u seriji Sonny with a Chance.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više