ANKETA SPINA

Tokio Hotel najbolji bend

18.01.2011 u 08:42

Bionic
Reading

Američki časopis SPIN objavio je rezultate svoje velike ankete u povodu 25. godišnjice izlaženja. Planetarno popularni bend U2 bio je nominiran u četiri kategorije, a nije pobijedio ni u jednoj

U izboru za najbolji bend pobijedio je njemački Tokio Hotel koji je dobio čak 37,3 posto glasova. Odmah iza njih je bend Green Day koji je dobio 33,1 posto glasova. U2 se smjestio tek na četvrtom mjestu sa 3,1 posto glasova.

Tokio Hotel i njezini članovi bili su nominirani i u drugim kategorijama. Tako se bend smjestio na visoko drugo mjesto u kategoriji za najbolji javni nastup. Bend je dobio 21,6 posto glasova, dok je na prvom mjestu u istoj kategoriji Green Day koji je dobio 40,9 posto glasova.

Bill Kaulitz, frontmen Tokio Hotela, nominiran je i u kategoriji najseksi pjevača, te se tu smjestio na visoko drugo mjesto s osvojenih 19,7 posto glasova. Na prvom je mjestu Billie Joe Armstrong koji je dobio 38,6 posto glasova.

Nadalje, Tokio Hotel nominiran je i u kategoriji za najbolji album, te su i ovdje zauzeli visoko drugo mjesto sa 18 posto glasova za svoj album Humanoid. Na prvom je mjestu bend Green Day s albumom American Idiot.