HAYLEY WILLIAMS:

Paramore se neće raspasti

05.01.2011 u 13:05

Bionic
Reading

Frontgirl popularnog američkog benda Paramore Hayley Williams pokušala je umiriti njihove brojne fanove, poručivši da ne trebaju strahovati za budućnost ove grupe

Hayley je za MTV News rekla da se Paramore neće raspasti te da će bend nastaviti snimati i održavati turneje.
 
Crvenokosa pjevačica je izjavila da su sve glasine o tome da je budućnost Paramorea nesigurna nakon iznenadnog odlaska braće Farro potpuno neutemeljene.

'Zadnjih smo nekoliko tjedana mogli svašta pročitati na internetu vezano uz Paramore. Ali fanovi se ne trebaju brinuti. Nas troje smo još uvijek tu i bend će opstati', poručila je Hayley Williams

Pjevačica benda je rekla da su je pogodili komentari bivših članova jer je, kako kaže, ispalo da su oni sve ove godine bili jako nesretni.

'Zbilja sam bila deprimirana kad sam sve to pročitala. Pogodile su me njihove riječi. Zajedno smo bili šest, sedam godina... Nije mi bilo lako. Ipak, ne možete se ljutiti na nekoga ako ne dijeli jednake osjećaje', ispričala je Williams. 

Bend je, kako je objavljeno, već započeo rad na novom albumu, a našli su i privremenu zamjenu za Josha i Zaca Farroa, članove benda koji su ih nedavno napustili. 

Inače, zanimljivo je da je Hayley Williams, prije nego je započela karijeru s momcima iz Paramorea, već imala ponudu za snimanje pop albuma od strane diskografske kuće, no ona je to odbila jer je željela svirati glazbu koja se njoj sviđa.