ZAPAMTITE IH

Mlade zvijezde koje su obilježile 2010.

31.12.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Svake godine stižu nova showbizz lica, a za upražnjena mjesta Vanesse Hudgens, Zaca Efrona, Avril Lavigne, Daniela Radcliffea ili Emme Watson, spomenimo nekadašnje tinejdžerske kraljeve i kraljice, sada se bore neki drugi klinci. Saznajte koji su mladi glumci i pjevači obilježili 2010. godinu i o čijem ćemo poslovnim pothvatima, ali i (ne)sretnim ljubavima zasigurno čitati i u godinama koje su pred nama

Taylor Momsen(serija 'Tračerica', 'The Pretty Reckless')

Taylor je ove godine napunila 17 godina, no plavokosa zvijezda Tračerice iskusna je showbizzerica koja je svoju prvu reklamu snimila s jedva tri godine. Iako je nedavno izbačena iz agencije za manekenke IGM zbog svog kontroverznog ponašanja, a u međuvremenu je dobila otkaz i u 'Tračerici', Taylor se ne brine jer je prvijenac Light Me Up njezinog post/neogrunge benda The Pretty Reckless sasvim solidno prošao kod kritičara i publike. Osim toga, još uvijek je i zaštitno lice modne kolekcije Material Girl koju su pokrenule Madonna i njezina kći Lourdes Leon, a reklamira i novi parfem Parlez-moi d'amour glasovitog Johna Galliana

Willow Smith

Desetogodišnja kći Jade Pinkett-Smith i Willa Smitha pravo je čudo od djeteta, pa nije ni čudo da joj svi proriču blistavu karijeru. Svojim glasovnih mogućnostima u pjesmi 'Whip My Hair' posramila je i mnogo iskusnije kolegice, a njezin modni stil nema konkurencije. 'Mala Rihanna' apsolutno je iznenađenje 2010. godine. Glumi, pleše, pjeva, pozira u modnim editorijalima poput iskusne manekenke. A tek joj deset godina…



Logan Lerman
Logan Lerman (Percy Jackson i olimpijci: Kradljivac gromova)

Simpatičnog smo glumca mogli vidjeti u filmu 'Percy Jackson i olimpijci: Kradljivac gromova', prozvanim i američkim odgovorom na filmski serijal o Harryju Potteru. Film je nastao na osnovi istoimene knjige Ricka Riordana koja ima nekoliko nastavaka, pa je stoga za očekivati barem još dva nova 'Percyja'. S obzirom na to da je mlađahni Logan kojem je tek 18 godina oduševio svojim zrelim glumačkim nastupom, vjerujemo da ćemo itekako čuti za njega u budućnosti.

Lea Michele (TV serija 'Glee')

Iako već neko vrijeme broj gleekova, kako se nazivaju fanovi mega popularne TV serije Glee, raste iz dana u dan progresivnom brzinom, Lea Michele je tek ove godine postala jedna od najeksponiranijih glumica tog TV fenomena. Nije ni čudo jer glumački i pjevački talent ove 22-godišnje zgodne crnke koja u seriji igra Rachel ostavlja bez daha.

Justin Bieber

Šesnaestogodišnji kanadski pop pjevač zbilja je obilježio ovu godinu, pa nema što nismo pročitali u medijima o njemu, no i on se vrlo rado komercijalizirao. Naime, Justinov tim odlučio je što bolje unovčiti lik mlađahnog pjevača, pa su ove godine fanovi već mogli kupiti, između ostaloga, sličice s njegovim likom, kolekciju lakova za nokte koji nose njegovo ime, lutkice, bokserice, parfem, aluminijske posude za vodu, periku za Noć vještica te čak i ukrase za bor.

Aaron Johnson (Kick-Ass)

Talentirani 20-godišnji Britanac skrenuo je na sebe pozornost zahvaljujući ulozi u filmu 'Kick-Ass' o neobičnom superjunaku. Iako je u glumačkom poslu je od svoje šeste godine, ova uloga ga je dovela do naslovnice svih svjetskih magazina, a film je nadahnut serijom istoimenih stripova škotskog autora Marka Millara.

Pixie Lott

Pixie (19), plavokosu pjevačicu koju nazivaju i britanskom Lady GaGa, magazin Billboard je početkom ove godine proglasio jednom od novih nada za koju će se tek čuti. Mlada pop zvijezda nije razočarala - osim što je vladala top ljestvicama, bacila se i u modne vode. Ovaj poslovni pothvat napravila je u suradnji s lancem trgovina Lipsy, a na tržište je izbacila dvije različite kolekcije, Pixie Party i Pixie Rocks. Osim toga, ostvarila je i svoju prvu ulogu u filmu 'Fred: The Movie'.

Osim gore navedenih, u idućim godinama puno očekujemo i od Saoirse Ronan ('The Way Back', 'Ljupke kosti'), Victorije Justice (TV serija 'Victorious'), Emme Stone ('Cura na lošem glasu'), otkačene Ke$hepjevačice Taylor Swift, Bena Barnesa ('Kronike iz Narnije'), glumice Sarah Hyland (TV serija 'Modern Family'), Chloë Moretz ('Kick-Ass'), Elle Fanning (Dakotine sestrice koju smo gledali u filmu Sofije Coppola 'Somewhere'), Hailee Steinfeld ('True Grit'), sestara Aly i AJ Michalka Mije Wasikowske ('Alisa u zemlji čuda'), simpatičnog Andrewa Garfielda (Eduardo iz 'Društvene mreže'), Jadena Smitha (Karate Kid), preslatke Mary Elizabeth Winstead ('Scott Pilgrim protiv svijeta'), Garretta Hedlunda ('Tron: Legacy') i mnogih drugih novih lica.