NEMA TRLJANJA

Ravnatelj zabranio seksi ples

20.02.2009 u 14:55

Bionic
Reading

Ravnatelj gimnazije u Ohiou je, osim što je naredio da učenici nose školske uniforme, zabranio i seksi ples u prostorijama škole

U subotu se u gimnaziji treba održati priredba i nakon toga zabava za učenike, no ravnatelj je zabranio bilo kakvo miješanje stražnjicom te trljanje učenika jedno o drugo za vrijeme plesa. Kaže da u svojoj školi ne želi ništa što nalikuje simulaciji seksa na plesnom podiju.

'Oni mijese, oni se trljaju! To jednostavno nije prikladno za jednu školsku ustanovu', izjavio je ravnatelj Michael Mayell.

Ako se netko ogluši o ove neredbe, bit će izbačen s plesa. Ravnatelj dodaje da je njegova odluka dočekana s mnogo odobravanja u lokalnoj zajednici i šire jer mu stižu pozivi i e-mailovi podrške.

No, treba dodati da su učenici škole jako nezadovoljni ovom odredbom te je zanimanje za cijeli događaj jako opalo. Štoviše, učenici se između sebe nagovaraju na bojkotiranje cijelog plesa.

Ravnatelj se, međutim, ne brine da njegova odredba krši pravo na izražavanje učenika te zaključuje: 'Oni to svoje pravo na izražavanje mogu iskoristiti negdje drugdje. Škola nije mjesto za takve stvari!'